Marmaris'teki otele saldırı düzenleyen darbecilerin silahları ele geçirildi

ads ads ads ads
22/07/2016

ads
Marmaris'teki otele saldırı düzenleyen darbecilerin silahları ele geçirildi

FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konakladığı otele saldırı düzenleyen askerlerin yakalanması için yürütülen çalışmalarda, ormanlık alanda 12 uzun namlulu silah ile 6 tabanca şarjörü bulundu.

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele saldırı düzenleyen askerlerin yakalanması için yürütülen çalışmalar sırasında ormanlık alanda 12 uzun namlulu silah ve 6 tabanca şarjörü bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ayrılmasından sonra Muğla'nın Marmaris ilçesinde konakladığı otele yaptıkları saldırının ardından ormanlık alana kaçan askerlerin bulunması için havadan, karadan ve denizden aranma çalımaları aralıksız devam ediyor.

Asker, polis ve sahil güvenlik ekiplerinin müşterek gerçekleştirdiği operasyonu, Muğla Jandarma Alay Komutanı Albay Yavuz Özfidan yönetiyor.

Bölgede yürütülen çalışmalar kapsamında, Marmaris ilçesi İçmeler Mahallesi Sakızlı Tepesi mevkisindeki ormanlık alanda özel harekat polislerince 12 uzun namlulu silah ve 6 tabanca şarjörü ele geçirildi. 

Kaynak: aa

22/07/2016 12:14
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: marmaris, otel, darbe, erdoğan, darbeci, silah
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

16 yaşındaki çocuk dehşet saçtı!

HK TÜRKİYE

Ankara'da 16 yaşındaki Arda A., 3 saat 15 dakika içinde pompalı tüfekle saldırdığı taksi durağında 4 kişiyi yaraladı. Zanlı, aralarında ağabeyinin de olduğu 4 kişiyi de bıçakladı. Gözaltına alınan çocuk, arkadaşlarıyla bindikleri taksinin şoförünün kendisini dövdüğünü, bu yüzden durağa saldırdığını, diğer olayları ise yaraladığı kişilerle aralarında husumet bulunduğu için gerçekleştirdiğini iddia etti.

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.