Massa Kaymaklı formasını giydi

ads ads ads ads
08/08/2017

ads
Massa Kaymaklı formasını giydi

Küçük Kaymaklı, uzun süredir beklediği Ugandalı yıldız Geoffrey Massa’ya kavuştu. Dün öğle saatlerinde uçaktan inen Massa, öğleden sonra da takımın Ortaköy’de gerçekleştirdi antrenmana katıldı

Okan KARADEMİR

Süper Lig’in güçlü takımlarından Küçük Kaymaklı’nın, uzun süredir kadroya katabilmek için yoğun uğraş verdiği Geoffrey Massa, dün öğle saatlerinde ülkemize gelerek öğleden sonra da Ortaköy Sahası’nda gerçekleşen antrenmana katıldı. 3 sezon önce Yenicami forması ile mücadele eden Ugandalı milli oyuncu, adaya ayak basar basmaz Küçük Kaymaklı formasını giydi ve yol yorgunluğu dinlemeden takım arkadaşları ile kaynaşarak ilk antrenmanını yaptı. Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Massa transferinde Küçük Kaymaklı ilk olarak oyuncu ile anlaşmış ardından da Yenicami ile görüşerek Ugandalı golcüyü antrenmanlara çıkarmak için izin almıştı. Massa’nın adaya gelmesiyle yeşil siyahlılar, Yenicami ile transfer için masaya oturacak.

Massa: “Yeniden burada olmaktan dolayı çok mutluyum”

Massa antrenman sonunda duygularını Havadis’e açıkladı. Massa; “Yeniden burada olduğum için çok mutluyum. 3 sezon önce Lefkoşa’nın büyük kulüplerinden Yenicami’de oynadım. Şimdi de Lefkoşa’nın bir diğer büyük takımı Küçük Kaymaklı’ya geldim. O dönemden takım arkadaşlarımda var burada. Yaklaşık 2 aydır antrenmansızım. Kısa sürede bu eksiğimi gidererek Küçük Kaymaklı’yı şampiyonluğa taşımak için elimden geleni yapacağım.” İfadelerini kullandı.

08/08/2017 11:39
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: massa, kaymaklı
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.