Mavi Fırça Sanat Evi’nin Sergi Açılışı Gerçekleştirildi

ads ads ads ads
17/06/2015

ads
Mavi Fırça Sanat Evi’nin Sergi Açılışı Gerçekleştirildi

2009 Yılında Mavi Fırça Sanat Atölyesi’ni açan Zühre Özkaraman , uzun yıllardır birlikte çalıştığı 10 kişilik ekibi ile “UMUT VE GERÇEK” isimli sergilerini açtılar.



İkiz Kliseler’de yapılan sergi açılışında konuşma yapan Zühre Özkaraman 2009’ da kurduğu Mavi Fırça Saant Atölyesi’ni sanat sever birçok insanlar paylaşmak için açtığını, o günden beridir çalışmalarını kendince insanlara sevdirmeye çalıştığını ve ailesi kadar yakın olduğu arkdaşarı ile birlikte sergiyi açtığını belirtti.



Mavi Fırça Sanat Atölyesi’nde emek verenlerden biri olan Fatma Civisilli de konuşma yaparak böyle anlamlı bir günde yanlarında bulunan herkese teşekkür ederek , Mavi Fırça Atölyesi’nde bir aile haline geldiklerini ve kendilerini dostluk kardeşlik ve paylaşım yolunda yola çıkmış sanat gönüllüleri olarak nitelendirdiklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Mavi Fırça Sanat Atölyesine sponsor olan ve emek verenlere teşekkür belgelerinin verilmesinin ardından sergi açılışı gerçekleştirildi. Sergi, sanat severler ve halk tarafından yoğun ilgi gördü. (MHA)



 

17/06/2015 17:03
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Mavi Fırça Sanat Atölyesi
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.