Meclis Başkanı Siber’in Bayram Mesajı

ads ads ads ads
24/06/2017

ads
Meclis Başkanı Siber’in Bayram Mesajı

 Cumhurbaşkanı Vekili ve Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, yayımladığı Ramazan Bayramı mesajında trafik kazalarına dikkat çekerek, trafik kazalarının ülkede kabusa dönüştüğünü vurguladı.

Siber mesajında, “Sevdiklerimizi hiç beklenmedik bir anda bizlerden ayıran, gencecik yaşamları hayatlarının en güzel çağında yaşamdan koparan trafik kazaları; maalesef ülkemizde bir kabusa dönüşmüştür” dedi.

“Bayram ziyaretlerimiz için trafiğe çıktığımızda direksiyon başında dikkatimizi dağıtabilecek herşeyden uzak durmamız gerektiğini aklımızdan çıkarmayalım” uyarısında bulunan Siber,. alkollü araba kullanmanın çok önemli bir kaza sebebi olduğunu, günümüz teknolojisinin sunduğu akıllı telefonların da yine trafik kazalarının önemli sebeplerinden olduğunu kaydetti.

Siber, “Bu bayram günlerinde, sevdiklerimize, dostlarımıza iyi dileklerimizi telefon veya mesaj yoluyla iletirken veya gelen telefon ve mesajları yanıtlarken  direksiyon başında olmayalım. Unutmamalıyız ki  bu hayatta kurala uymayarak sadece yasağı delmeyiz,  geride bıraktıklarımızın kalbinde onarılamayacak yaralar açarız” dedi.

Siber, halkın Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, huzurlu, mutlu bir bayram diledi.

24/06/2017 15:53
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Sibel Siber,
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.