Meryem Uzerli'den Muhteşem Dönüş

ads ads ads ads
14/08/2014

ads
Meryem Uzerli'den Muhteşem Dönüş

‘Tükendim’ diyerek Berlin’e döndükten sonra yapımcıları peşinde koşturan Meryem Uzerli, bir ile 2 milyon liraya anlaştı ama 7 koşulu var.

YÜZDE 100 ZAM!

Meryem Uzerli, uzun set saatleri yüzünden tükenmişlik sendromu yaşayıp terk ettiği Türkiye’ye muhteşem bir dönüşe hazırlanıyor. Ama bu kez şartlar onun istediği gibi olacak. Ücretine yüzde 100 zam yapan Uzerli, uzun bir istek listesini de yöneticilere kabul ettirdi.

EN FAZLA 9 SAAT

Star TV ‘den 2 yıllık anlaşma için 2 milyon TL alacak. Seçtiği yapımcının dizisinde oynayacak. Bölüm başına 60 bin TL kazanacak. Set süresi 9 saati aşmayacak. İstanbul’da ev tutulacak. Ücret yapımcıya ait. Haftanın 3 gün Almanya’da olacak. Uçak biletlerini yine yapımcı karşılayacak.

STAR SENDROMU!

Makaron'dan Gülşen Yüksel'in haberine göre; geçen yıl Mayıs ayında ‘tükenmişlik sendromu’ nedeniyle doğup büyüdüğü Berlin’in yolunu tutan Meryem Uzerli muhteşem bir dönüşe hazırlanıyor.

Uzun zamandır gelen teklifleri ince eleyip sık dokuyan Meryem Uzerli, sonunda kararını verdi. ‘Gel bizim starımız ol’ diyen Star TV ile prensipte anlaştı.

Star TV Genel Müdürü Ömer Özgüner, 25 Temmuz’da gittiği Berlin’den ünlü oyuncuyla el sıkışarak döndü. Önümüzdeki günlerde de imzalar atılacak. Yapılacak sözleşmeye göre Meryem Uzerli, 2 yıl boyunca Star TV’nin yüzü olması karşılığında 2 milyon lira kazanacak. Tabi sadece bu kadar değil.

4 GÜN İSTANBUL'DA OLACAK

Uzerli kendi seçtiği bir yapımcının dizisinde oynayacak. Yapımcıdan bölüm başına başlangıçta 60 bin lira alacak. Muhteşem Yüzyıl’dan 30 bin lira kazanıyordu. Ücretine yüzde yüz zam yaptı. Geçen yıl Antalya Televizyon Ödülleri’nde dizi sürelerinin uzunluğundan dert yanarak “Türkiye’de dizilerin 110-120 dakika olması manyaklık!” diyen ünlü oyuncu buna da önlem aldı. Uzayıp giden set saatlerine ‘En fazla 9 saat çalışırım. 1 dakika fazla olmaz’ diyerek sınırlama getirdi. Bir de 4+3 formülü var. 4 gün İstanbul’da olacak, 3 günde memleketi Berlin’e ailesinin yanına gidecek. Uçak biletleri de yapımcı firma tarafından karşılanacak. İstanbul’da Uzerli’nin isteğine göre bir ev ya da otel odası tutulacak. Ücreti yine yapımcının cebinden çıkacak. Bir de gelen reklam filmleri var. Ünlü bir kozmetik markası Uzerli’ye astronomik bir rakama reklam teklifinde bulundu. Uzerli ona da ‘evet’ derse Berlin’e küçük bir servet yapmış olarak dönecek.

AÇ KALDIM AÇIKLAMASI

Meryem Uzerli, Türkiye’ye 2011 yılında gelmişti. Muhteşem Yüzyıl’dan 100 bölümlük performansı karşılığında 2 milyon 800 bin lira kazanan Uzerli, Elidor’un reklam filminden de 1 milyon 120 bin lira almıştı. Yani 2,5 yılda 4 milyon lira gelir elde etmişti. Uzerli’nin bir diziyle şansı dönmüştü. Kendi ülkesinde ise işler bu kadar kolay değil. Hatta bir röportajında Berlin’de yaşadığı zorlukları “Aç kaldım. Elektrik faturasını ödeyemedim, mum ışığında yaşadım. Sularım kesildi, yıkanmak için arkadaşlarımın evine gittim. Sigara parası ile yol parası arasında seçim yapmak zorunda kaldım” sözleriyle anlatmıştı. İstanbul’un taşı toprağı altın demeleri boşuna değil. Anadolu’nun köyünden gelen için de, Berlin’den gelen içinde... 

14/08/2014 11:11
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Meryem Uzerli
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.