Mesarya Tiyatro Şölenine Sponsor Desteği

ads ads ads ads
06/04/2015

ads
Mesarya Tiyatro Şölenine Sponsor Desteği

Sanat ve sanatçının yanında olmayı ilke edinen Limasol Türk Kooperatif Bankası Beyarmudu Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Mesarya Tiyatro Şöleni’ne sponsor oldu.

Etkinlik kapsamında, Limasol Bankası Genel Müdürü İlkin Yoğurtçuoğlu ve Kurumsal İletişim Müdürü Özlem Kavaz Soykan Beyarmudu Belediyesi’ni ziyaret etti. Banka yetkilileriBeyarmudu Belediyesi Belediye Başkanı İlker Edip ve Güney Mesarya Halk Tiyatrosu koordinatörü İzel Seylani ile birlikte Güney Mesarya Sosyal Tesislerini de ziyaret etti.

Tiyatro Festivaline koydukları katkı dolayısı ile sunulan plaketi kabul eden Limasol Bankası Genel Müdürü İlkin Yoğurtçuoğlu; Limasol Bankası’nın tiyatro ve tiyatrocunun her zaman yanında olduğunu belirterek, Güney Mesarya Sosyal Tesisilerinin halka kazandırılmış olmasının çok mutluluk verici olduğunu ve tiyatro festivali ile de bu salonun taçlandırıldığını belirtti.

Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip ise şölene sağladıkları katkı dolayısı ile Limasol Bankası’na teşekkürlerini sunarak, tiyatro şöleninin yoğun ilgi görmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Edip, sosyal tesislerin sadece tiyatro amaçlı değil, pekçok alanda farklı aktivitelerde kullanılacağını da sözlerine ekleyerek ileriki dönemlerde de halkı farklı etkinliklerle buluşturmaya devam edeceklerini açıkladı.

Konuyla ilgili görüşlerini aktaran Limasol Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler Güney Mesarya’ya kazandırılan sosyal tesislerin sanatın geniş kitlelere ulaşabilmesine olanak tanıdığını belirterek Beyarmudu Belediye’sini kutladı. LHA

 

06/04/2015 16:11
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Limasol Türk Kooperatif Bankası, Mesarya Tiyatro Şöleni
MANŞETLER

HK KÜLTÜR SANAT

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.