Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı!

ads ads ads ads
03/05/2016

ads
Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı!

 Serin ve yağışlı havanın etkili olacağı bu akşamdan itibaren sıcaklık da 8-10 derece düşecek. Meteoroloji Dairesi, sağanak veya gök gürültülü sağanak yağışların yer yer etkili olmasının beklendiğini duyurdu ve vatandaşların meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmasını istedi.

Meteoroloji Dairesi’nden “meteorolojik uyarı” başlığıyla yayımlanan açıklamada, bölgenin bugün akşam saatlerinden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı hava kütlesinin etkisi altına girmesinin beklendiği kaydedildi.

Hava sıcaklığının yarından itibaren cumartesi gününe kadar, hafta başına göre 8 ile 10 derece; mevsim normallerine göre ise 3 ile 5 derece düşüşle iç kesimlerde 24-27, sahillerde ise 20-23 derece dolaylarında seyredeceği belirtilen açıklamada, yer yer etkili olacak sağanak veya gök gürültülü sağanak yağışlar olacağı tahmini paylaşıldı.

Meteoroloji Dairesi, su baskını, dolu yağışı, yıldırım düşmesi, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olası olumsuzluklara karşı vatandaşların önlem almaları tavsiyesinde de bulundu.

03/05/2016 16:32
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Meteoroloji Dairesi, yağış, yağmur, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.