Microsoft'tan Android için yeni bir girişim

ads ads ads ads
24/11/2015

ads
Microsoft'tan Android için yeni bir girişim

Microsoft, yeni uygulamasıyla Android kullanıcılarını kendi tarafına çekmeye çalışıyor!

Windows Phone'un (ve şimdi Windows 10 Mobile) Android veya iOS kadar geniş bir uygulama ekosistemine sahip olmadığı bir gerçek. Microsoft'un Android için yayınladığı AppComparison isimli uygulama da şirketin bu gidişattan memnun olmadığını açıkça ortaya koyuyor.

Uygulama, favori Android uygulamalarını tanımlayarak Microsoft Store üzerinde yer alan uygulamalarla eşleştiriyor. Buna göre kullanıcılara ya uygulamanın paralelini ya da alternatif seçeneğini öneriyor.

Sunulan eşleştirmelerin kabul edip edilemeyeceği ise başka bir tartışma konusu. AppComparison bazen benzer olmayan uygulama ve hizmetler önerme eğilimi gösterebiliyor. Chrome alternatifi olarak UC Browser ve Twitch yerine LiveGaming önerileri bu duruma örnek olarak gösterilebilir.

Son derece basit kullanıma sahip uygulamayı çalıştırdıktan sonra oyun, eğlence, haber, eğitim gibi kategoriler arasından seçim yaparak eşleştirmeyi başlatabiliyorsunuz. Bu aşamadan sonra ekrana mevcut uygulamaların Windows tabanlı alternatiflerinin bir listesi geliyor.

Uygulamayı Google Play Store üzerinden Android cihazlarınıza indirebilirsiniz. 

24/11/2015 09:36
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: microsfot, android
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.