Midesini küçülttü 5 gün sonra öldü

ads ads ads ads
18/10/2014

ads
Midesini küçülttü 5 gün sonra öldü

Hatay'ın İskenderun İlçesi'nde oturan Hülya Ekren, Kahramanmaraş'ta bir hastenede mide küçültme ameliyatı olduktan 5 gün sonra hayatını kaybetti.

Ev kadını, 3 çocuk annesi Hülya Ekren, 110 kiloya ulaşınca zayıflama yöntemleri konusunda araştırma yapmaya başladı. Ekren, dikkatini çeken mide küçültme ameliyatının bir hastanede yapılabildiğini öğrendi. Ekren, bunun üzerine Antalya’da bir otelde çalışan eşi 43 yaşındaki Serdar Ekren’e ameliyat olmak istediğini söyledi. Ekren, bu tür ameliyatların riskli olduğunu duyduğunu belirterek karşı çıktı. Kilolarından çok rahatsız olan Hülya Ekren, ısrarla ameliyat olmak istedi. Çocukları da annelerine destek verince Hülya Ekren, Kahramanmaraş’a giderek hastanede muayene oldu. Yapılan tetkiklerden sonra Hülya Ekren’e 8 Ekim’e ameliyat günü verildi.

Kurban Bayramı tatili için İskenderun’a gelen Serdar Ekren, eşinin ameliyat olacağını duyunca tepki gösterdi. Hülya Ekren, "Sen istesen de istemesen de ameliyat olacağım. Bu kilolarımdan ancak böyle kurtulacağıma inanıyorum" dedi. Bunun üzerine eşinin ameliyat olmasına razı olan Serdar Ekren, hep birlikte operasyon için Kahramanmaraş’a geldi. 8 Ekim’de Doç. Dr. M.F.Y. tarafından ameliyat edilen genç kadın, kendi isteğiyle 12 Ekim’de taburcu edilip İskenderun’a gönderildi. Ertesi gün rahatsızlanan kadın çağrılan ambulansla İskenderun Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Yapılan tüm müdahaleye karşın Ekren kurtarılamadı. Ameliyat nedeniyle midesinde sızıntı olduğu ileri sürülen Ekren’in cenazesi Çankaya Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

18/10/2014 15:28
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: hatay, kadın, mide küçültme, ameliyat, ölüm, haber türkiye
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.