Miley Cyrus'a yine eleştiri yağdı

ads ads ads ads
01/09/2015

ads
Miley Cyrus'a yine eleştiri yağdı

MTV Video Müzik Ödülleri gecesinin sunuculuğunu üstlenen Miley Cyrus'a eleştiri yağdı...22 yaşındaki şarkıcı "cinselliği bariz şekilde kullandığı" ve uyuşturucu kullanımını yücelttiği gerekçesiyle yerden yere vuruldu

Parents Television Council'nin (Ebeveyn Televizyon Konseyi) sert eleştirilerinden ödül gecesini yayınlayan kanal da nasibini aldı.

Konsey yayınladığı açıklamada " Miley Cyrus'un milyonlarca izleyici karşısında kendisini sergilemesine ve bunun ana akım medyada yayınlanmasına şaşırdık mı! Eğer yarın güneş batıdan doğarsa şaşıracağız" denildi.

Konsey üyeleri, Miley Cyrus'ın; izleyicilere iyi vakit geçirtmek için cinselliğini değil yeteneğini kullanacağını umduklarını ama bunun gerçekleşmediğini belirti.

MTV kanalı da "Böylesine bir kanal genç seyirciye daha pozitif bir şekilde ilham verebilirdi" denilerek eleştirilerden nasibini aldı.

Miley Cyrus, iki yıl önceki MTV töreninde de Robin Thicke ile birlikte yaptığı yine cinsel göndermelerle yüklü gösterisi yüzünden aylarca eleştirilerin hedefinde olmuştu. 

01/09/2015 16:28
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Miley Cyrus
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.