Milos Park Homes çok iddialı; “Daire fiyatına, villa satacağız!”

ads ads ads ads
02/12/2015

ads
Milos Park Homes çok iddialı; “Daire fiyatına, villa satacağız!”

Bir yanda dövizle yükselen ekonomik tansiyon, diğer yanda çözüm sürecinde kilitlenen mülkiyet süreci. Hem Kıbrıs emlak sektörünün, hem de yatırımcının kararsızlık yaşadığı bir süreçte; krizi fırsata çeviren bir yatırım öne çıkıyor.

Kıbrıs Developments’ın 30’uncu yılına özel hazırladığı Milos Park Homes projesi, şimdiden en çok konuşulanlar arasında.

Daha fikir aşamasında #secretproject kod adıyla merak uyandıran, görkemli lansmanıyla büyük ilgi gören Milos Park Homes yatırımcısına eşsiz bir yaşam vaat ediyor.


Belki de ilk kez bir projede, doğa ve peyzaj vurgusu bu kadar öne çıkarılıyor. Çünkü Milos Park Homes; zeytin, limon ve çeşitli meyve bahçeleriyle çevrili bir doğada konumlandırılıyor. Aslında herkesin özlediğini, kapısının önüne kadar getiriyor bu proje; doğayla baş başa, lüks bir yaşam sunuyor.

Escape Homes ile Kıbrıs emlak dünyasında büyük bir ivme yakalayan Kıbrıs Developments, bu kez çıtayı bir hayli yükseltiyor. Milos Park Homes’ta tam 7 ayrı konut tipi, 7 farklı tasarım, birbirinden keyifli 7 özel yaşam konsepti var.

The Originals, Doppio, The Lofts, Solo, Grande, Tailor Made ve Mono modelleri; kullanım alanı, oda sayısı ve konut tipine göre farklılık gösteriyor.

Modeller arası farklılıklar var ama birçok konut projesinde yatırımcıya opsiyonel olarak sunulan özellikler, Milos Park Homes’un standartları arasında. Örneğin mutfak ve banyo dizaynı, örneğin yer ve duvar döşemeleri. Hepsi ödüllü marka ve modellerden tercih ediliyor.

Konut projesinin ötesinde, yaşam merkezi olarak planlanan Milos Park Homes’ta herkes için keyifli detaylar var. Yüzmeyi sevenler için büyük ve çocuk havuzları, toprakla uğraşmaktan keyif alanlar için hobi bahçeleri, güne sağlıklı başlayanlar için yürüyüş parkurları, ‘sporsuz olmaz’ diyenler için ise yoga ve pilates stüdyosu hazır. Ayrıca site içerisinde market, cafe ve bar da unutulmadı.


Doğası, tasarımı ve sunduğu imkanlar cezbedici. Gelelim bu kadar güzellikten sonra fiyat bilgisine. Aslında bu da çok şaşırtıcı. Çünkü her ayrıntısıyla özel bir yaşam dizayn eden Milos Park Homes’ta fiyatlar, lansmana özel sadece 49 bin sterlinden başlıyor.

Bu rakamlar herkese; Blue Way Group of Companies Yönetim Kurulu Başkanı Çağatay Özbirim’in bundan bir yıl önce Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisine yaptığı açıklamayı hatırlatıyor. O dönem Çağatay Bey “daire fiyatına, villa satacağız” demişti. Milos Park Homes ile de dediğini yapıyor. Kıbrıs emlak dünyasında bir kez daha ezber bozuyor. 

02/12/2015 14:16
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Milos Park Homes
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.