Milos Park Homes projesinde Kasım ayında yaşam başlıyor!

ads ads ads ads
11/02/2016

ads
Milos Park Homes projesinde Kasım ayında yaşam başlıyor!

#secretproject kod adıyla duyuldu, çok kısa sürede büyük ilgi gördü. Kıbrıs Developments’ın 30’uncu yıl özel projesi Milos Park Homes, emlak dünyasında ezber bozmaya devam ediyor.

Konumu, mimarisi ve peyzajıyla öne çıkan Milos Park Homes, yıllanmış zeytin ve limon ağaçları arasında yükseliyor.

Girne’de lüks ve huzurlu bir yaşam hayali kuranların tercihi haline gelen Milos Park Homes’ta inşaat da tüm hızıyla devam ediyor.

Lansmanla eş zamanlı hareketlenen şantiyede hummalı bir çalışma var. 73 konuttan oluşan Milos Park Homes projesinin ilk etabını tamamlamak için çalışıyorlar. İlk etap teslimi için belirlenen süre Kasım 2016. Yani Milos Park Homes’tan ev sahibi olanlar, sadece 9 ay sonra hayallerine kavuşacak, evlerine yerleşecek..

İlk etapla birlikte projeden konut alanları oldukça etkileyen sosyal alanlar da hizmete girecek. Yüzme havuzları, yürüyüş yolları, market, spor salonu, yoga ve pilates stüdyosu için de geri sayım sürüyor.

Projenin ikinci etabı da var. Orada da 56 konut yer alıyor. İkinci etapta da ilkinden bir yıl sonra, Kasım 2017’de yaşam başlayacak.



Kıbrıs Developments ve Eurocoast Construction ekiplerinin tam mesai yaptığı projede kaba inşaat tamamlandı Şu an konutlarda seramikler döşeniyor. 10 gün içinde de kapı ve pencere doğramalarının montajı yapılacak.

Projeden konut sahibi olanların da, projede yer almak isteyenlerin de hayretle izlediği bu hızlı inşaat sürecinin sebebine gelince.

#secretproject ile ilk adımı atılan projenin her ayrıntısı, Milos Park Homes fikir ekibi tarafından daha önce masaya yatırıldı, yol haritası çizildi. İşte o yüzden inşaat sürecini ele alan sıkı bir program hazırlandı. Malzeme tedariği tamamlandı, ürünler şantiye alanında stoklandı. Ayrıca şantiyede 140 ile 170 kişilik dev bir kadro aktif olarak görev yapıyor. İşte tüm bunlar, Milos Park Homes’ta başlayacak eşsiz yaşam için yatırımcısını heyecanlandırıyor.

Blue Way Group of Companies Direktörü Çağatay Özbirim ve Kıbrıs Developments Satış ve Pazarlama Direktörü Harper Özbirim projenin her aşamasını yerinde izliyor. Kıbrıs Developments’ın sosyal medya hesaplarından da Milos Park Homes’un ayrıcalıklı detayları ve inşaat süreci takipçileriyle paylaşılıyor.

Ve son bir hatırlatma.. Lansmana özel fiyatlara satışa sunulan sadece 3 daire kaldı projede. Daire fiyatına villa sahibi olmak, 49 bin sterlinden başlayan fiyatlarla Alsancak’ta eşsiz bir yaşam merkezinde yer almak isteyenler için artık son günler.

 

11/02/2016 20:21
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: #secretproject, milos park homes
MANŞETLER

HK EKONOMİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.