'Miyav miyav' kullandı, penisini kesip annesini bıçakladı

ads ads ads ads
04/03/2015

ads
'Miyav miyav' kullandı, penisini kesip annesini bıçakladı

İngiltere'de 2013'te 'miyav miyav' olarak bilinen mefedron adlı uyuşturucu maddeyi kullanarak penisini kesen ve annesini bıçaklayan Charlie Mann'a 8 ay hapis cezası verildi.

İngiltere ’de ‘miyav miyav’ olarak bilinen mefedron adlı uyuşturucu maddeyi kullanan ve penisini makasla keserek annesini 11 kez bıçaklayan Charlie Mann’a sekiz ay hapis cezası verildi. 21 yaşındaki Mann’a verilen 16 aylık hapis cezası 8 aya indirildi. Ne var ki, tutukluluk süresinin göz önüne alınması nedeniyle Mann 4 hafta hapis yatacak.

Daily Mirror’da yer alan habere göre, Batı Sussex kontluğunun Haywards Heath kasabasında yaşanan olay şu şekilde gelişti: Mann, 2013’ün Aralık ayında annesi Emma’yı bıçakladı. Olay anında çıplak olduğu belirtilen Mann, annesine saldırmasının ardından penisini kesti. Emma ise bu esnada acil servisi aradı. Eve gelen polis Mann’ı kanlar içinde buldu. Olayın ardından tutuklanan Mann, hastanede sekiz ay tedavi gördü.

Mahkemede suçunu kabul eden Mann, “Annemi bıçakladım ve yaptıklarım nedeniyle cezalandırılmalıyım” dedi. Emma ise konu hakkında yorum yapmaktan kaçındı. 

04/03/2015 09:02
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: ingiltere, miyav miyav, uyusturucu, anne, katil, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.