Montessori çocukları annelerini gururlandırdı

ads ads ads ads
13/05/2017

ads
Montessori çocukları annelerini gururlandırdı

Kıbrıs Montessori Okulları “Anneler Günü” nü kutladı. “Anneler Günü” münasebeti ile Lefkoşa Montessori Okulu, Lapta-Alsancak Lefkoşa Montessori Okulu ve ODTÜ Montessori Okulu’nda etkinlikler düzenlendi

Kıbrıs Montessori Okulları, “Anneler Günü” nedeni ile hafta içinde bir dizi etkinlik düzenlendi.

Kıbrıs Montessori Okulları’nın Lefkoşa,  ODTÜ ve Lapta-Alsancak şubelerinde farklı zamanlarda düzenlenen etkinliklerde çocuklar anneleri için şiirler okudu, dans gösterileri yaptı, hazırladıkları sevgi kartlarını birer çiçekle birlikte annelerine takdim etti.

Çocuklarının sevgi gösterisi ile mutluluğun adeta zirvesine ulaşan anneler, kendileri için hazırlanan hediyeler ve gösteriler karşısında sevinç gözyaşları döktü.

Kıbrıs Montessori Okulları’nda bu hafta sevinç, gurur ve heyecan duyguları dorukta yaşandı.

Anneler büyük heyecan duydu

ODTÜ Montessori Okulu’nda Çarşamba günü öğleden sonra düzenlenen etkinlik çerçevesinde çocukları annelerine olan duygularını kaleme döktükleri kartları ve kendi hazırladıkları kurabiyeleri annelerine sundu.

ODTÜ Montessori Okulu çocukları “Anneler Günü” ne özel bir de gösteri hazırladı.

Etkinlik çerçevesinde çocuklar, “Benim annem güzel annem” isimli şarkıyı söyledi, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler adlı oyunu sergiledi.

Anneler, çocuklarının gösterisini büyük bir heyecan ve gururla izledi.

Çocuklar anneleri için kendi elleri ile kurabiye yaptı

Lapta-Alcancak Montessori Okulu’nda “Anneler Günü” etkinliği Cuma günü saat 18.00’de düzenlendi. 20 ailenin katıldığı etkinlikte çocuklar kendi hazırladıkları sevgi kartlarını ve hediyelerini annelerine takdim etti, daha sonra kendi hazırladıkları kurabiyeleri ikram etti.

Annelerin mutluluğu ve gururu yüzlerine yansıdı

Lefkoşa Montessori Okulu’nda Cuma günü düzenlenen “Anneler Günü” etkinliği ise tüm çocukların koro halinde “Annem ve Benim Annem Güzel Annem” isimli şarkıyı seslendirmeleri ile başladı.

Etkinlik çerçevesinde, İpek Böcekleri Sınıfı çocukları annelerine mesajlarını okudu, ardından Kelebekler Sınıfı “bilmece” dansı ile sahne aldı.

Kozalar ve Kelebekler Sınıfı’nın “Anneciğim” isimli şiiri ile devam eden etkinlikte Kozalar Sınıfı çocukları annelerine mesajlarını okudu, etkinlik “Drama gösterisi”, tüm sınıfların güne özel mesajları ile devam etti.

Lefkoşa Montessori Okulu’nda “Anneler Günü” etkinliğinde tüm çocuklar, anneleri için kendi hazırlamış oldukları sevgi kartlarını ve 1 adet karanfil verdi, Anneler Günü’nü kutladı. Günün anısına anneler ve çocuklar fotoğraf çekildi.

Etkinlik, Lefkoşa Montessori Okulu çocukları ve annelerinin pasta kesimi ile sona erdi.

13/05/2017 15:16
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kıbrıs Montessori Okulları, anneler günü
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.