Motorola Droid Turbo tanıtıldı

ads ads ads ads
29/10/2014

ads
Motorola Droid Turbo tanıtıldı

Motorola yeni akıllı telefonu Droid Turbo'yu dün resmen duyurdu.

Kısa bir süre önce Google ile birlikte ürettikleri Nexus 6'yı tanıtan Motorola, Verizon ile birlikte düzenledikleri etkinlikte Droid Turbo'yu duyurdu.

ÖZELLİKLERİ ÜST SEVİYEDE

Daha önceleri gelen sızıntılardaki gibi üst seviye özelliklere sahip olan Droid Turbo, 5.2 inç boyutunda ve 1440 x 2560 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip. Bu ekran muazzam bir değer olan 565 ppi piksel derinliğine sahip. Qualcomm'un halihazırda kullanılan en güçlü işlemcisine yer verilen akıllı telefonda 2,7 GHz hızında çalışan Snapdragon 805 yer alıyor. 600 Mhzhızında çalışan Adreno 420 GPU'sunun bulunduğu akıllı telefonda ayrıca 3GB RAM mevcut.

ARKA KAPAK ÖZEL KAPLAMA

32 ve 64 GB dahili hafıza seçeneklerine yer verilen akıllı telefonda tasarım konusunda da özelleştirmeler mevcut. Kevlar malzemeden üretilen arka kapak bu kez özel bir kaplama ile tamamlanmış ve ortaya göze hoş gelen bir tasarım çıkmış.

15 DAKİKA ŞARJ 8 SAAT KONUŞMA

Droid Turbo'nun öne çıkartılan özelliği olan devasa 3900 mAhbataryası, ekstra şarja ihtiyaç duymadan iki gün boyunca sorunsuz hizmet sunabilecek. Üstelik 15 dakikalık bir şarjdan sonra cihazla 8 saat boyunca konuşabilirsiniz.

30 EKİM'DE SATIŞTA

Kamera tarafında da oldukça cömert davranılan telefonda 21 megapiksel çözünürlüğünde f/2.0 diyafram açıklığına sahip bir kamera tercih edilmiş.Çift LED flaş ile desteklenen bu kamera ayrıca 4K video kaydı da yapabiliyor. Android 4.4.4 KitKat işletim sistemi kullanan akıllı telefon, 30 Ekim tarihinden itibaren kontratlı olarak satışa sunulacak. Türkiye'de ne zaman satışa çıkacağı bilinmiyor. 

29/10/2014 12:44
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Droid Turbo, Motorola
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.