MTG Halil’i de bitirdi

ads ads ads ads
19/05/2017

Transferin en flaş ekibi Mağusa Türk Gücü, Halil Turan’ı da bonservisli olarak kadrosuna kattı

ads
MTG Halil’i  de bitirdi

Transferin en flaş ekibi Mağusa Türk Gücü, Halil Turan’ı da bonservisli olarak kadrosuna kattı

TRANSFERİN EN GÖZDESİ MTG:

Yenicami’den Adil-Halil Uçar kardeşler, Mormenekşe’den Sami Yahat, Cihangir’den Fırat Ersalan ve İskele’den Arif Uysal’ı kadrosuna katan Mağusa Türk Gücü dün de Cihangir’den Halil Turan’ı resmen renklerine bağlayarak transferin en gözde takımı oldu

Transferde dur durak bilmeyen Mağusa Türk Gücü’nün son hamlesi Halil Turan oldu.

Teknik direktörlük görevine Fırat Canova’yı getirerek gelecek sezon için şampiyon kadro kurma çalışmalarına başlayan MTG yönetimi transferleri bir bir resmiyete döküyor. 

Koral Bozkurt yönetimi, Yenicami’den Adil Uçar ve Hamitköy’den kardeşi Halil Uçar’ın yanı sıra Mormenekşe’den Sami Yahat, Cihangir kaptanı Fırat Ersalan ve İskele Gençler Birliği’nden Arif Uysal’ı renklerine bağlayarak çok önemli transferlere imza atmıştı.

MTGT dün de bir bomba daha patlattı. Cihangir’in golcü futbolcusu Halil Turan ile yapılan görüşmede taraflar her konuda anlaşmaya vardı. Halil Turan bundan böyle bonservisiyle MTG forması ile mücadele edecek.

Kasım için yönetim bekleniyor

Bilindiği üzere Mağusa Türk Gücü Başkanı Koral Bozkurt ve ekibi Lefke’nin golcü futbolcusu Kasım Tağman’ı da transfer etmek için yoğun bir çaba sarf ediyor. MTG yönetimi transferi resmiyete dökmek için Lefke yönetiminin genel kurulunu yaparak yeni yönetimin oluşmasını bekliyor. Havadis

19/05/2017 15:53
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Halil Uçar, Mağusa Türk Gücü, transfer, spor, Halil Turan
MANŞETLER

HK SPOR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.