Müjde Uzman, gazetecilere şaşırtıcı bir açıklamada bulundu

ads ads ads ads
13/02/2017

ads
Müjde Uzman, gazetecilere şaşırtıcı bir açıklamada bulundu



Oyuncu Müjde Uzman 20 yıllık dostum dediği 3 erkek arkadaşıyla Arnavutköy'deki Atlas Balıkçısı'ndaydı. Mekanda kendisine yakın oturan ve saçıyla oynayan beyfendiyle fotoğraflarının çekildiğini görünce soluğu habercilerin yanında alan Uzman adeta ateş püskürdü.

Ben sizinle konuşmuyorum yalan yazıyorsunuz diyen Uzman yaklaşık 30 dakika röportaj verdi. “Kendi yazdığınızın yalanın doğrusunu bana soruyorsunuz. Ben 32 yaşındayım. 17 yaşından beri bu meslekteyim. Siz beni 2 senedir tanıyorsunuz. Benim hayatımı sığlaştırıyorsunuz. Benim her arkadaşımı aşk yazarak benim yaşamımı zorlaştırıyorsunuz” diyen Müjde Uzman son olarak Sinan Akçıl ile aşk dedikodusunun çıkmasına şu sözlerle sitem etti; “Utanmadan gazeteye yazan arkadaş yazdığı her kelime yalan. Sinan tek sahnede değildi orada birçok sanatçı vardı. Ben de müziği seven bir insanım. Benim annem var babam var. Çok ayıp bu yalanlar. Yapılan yalan haberlerin yaptırımı yok. Ece Seçkin var Sinan Akçıl var onlar benim arkadaşlarım gidiyorum dinliyorum. Sabah bir uyuyorum aşk yazılmış. Nasıl bir ahlak var bu insanda, hiç mi onuru, şerefi, gururu, haysiyeti yok”

SİZİN YÜZÜNÜZDEN KARINCA İZLEYECEĞİM

Oyunculuk dışında magazinde hiç bir şekilde görünmek istemediğini söyleyen Müjde Uzman “İş saatlerim dışında şu kameraya konuşmak zorunda değilim. Ben sokakta yürürken durduk yere fotoğrafımı çekemezsiniz” dedi. Yapılan haberlerin mesleğini bıraktıracak seviyeye geldiğini dile getiren oyuncu “Televizyona çıkıyorum diye kimse benim özel hayatımı sorgulayamaz. Hayata bir kere geldim yaşamak istiyorum. Konuşmak isteyen insanlara bunu yapın ama istemeyen insanların kameraları gözüne sokmayın. Ben böyle yaşamak istemiyorum. Bu mesleği bırakıp gideceğim sırf bu yüzden. Sizin yüzünüzden belki gidip karınca inceleyeceğim. Hayatımı yaşamak istiyorum sadece” diye konuştu.

GALAYA DA GELMEYİN SOKAKTA DA ÇEKMEYİN

Gazetecilerin sokakta izinsiz yaptığı çekimler hakkında ağır konuşan Uzman “Bu mekanda çekilen insanlar benim 20 senelik arkadaşlarım onlar hakkında yanlış yazmayın diye konuşuyorum. Saçımla oynadı diye sevgilim yazılacağına emindim ama ben bu sebepten açıklama yapmak istemiyorum. Beni çekmeyin. Galama falan da gelmeyin istemiyorum. Sizi galaya da ben çağırmıyorum. Dizi, film, bilmem ne prını yapanlar uğraşsın ben çekilmek istemiyorum” dedi. İzinsiz çekimin yasaklanması gerektiğini dile getiren oyuncu şu şekilde konuştu “Koşarak karşıma geliyor. İzin almadan beni çekiyor. Bir sorsaydın keşke dedim. Sormama gerek yok deyince terbiyesiz diye arkasından bağırdım. Ertesi gün gazetede gazetecilere hakaret etti haberi çıkıyor. Tahammül edemiyorum yalana çocukluğumdan beri böyleyim”Yaptığı açıklamalarla geceye damga vuran Uzman “Ben müzikle yaşıyorum Sinan’ı da dinlerim başkasını da. Ben kimseye ünlüyüm diye beyan vermedim. Ben kimseye beni çekin demedim. Sette beni kamera çekiyor. Sizin çekmenize gerek yok” dedikten sonra sözlerine şu şekilde devam etti. “Aşk var mı? ne olacak aşk varsa size ne benim aşkımdan. Koşarak flaşı gözüme patlatıp üstüne bir de yalan haber haber yapınca ben bunu indirgiyorum. Ben bu mesleğe yazana okuyana tv programlarında bunları yorumlayanlara saygı duymuyorum. Bugün konuştuysam sebebi içerideki arkadaşlarımı zan altında bırakmanız” Müjde Uzman sözlerini şu şekilde noktaladı. “Sizi anlamıyorum. Soner’le elele oturmuşum. Kötü niyetlisiniz. Ben kötü niyete karşıyım. Ben işimi yaparak para kazanıyorum magazinle kazanmıyorum. Bu mesleğin varlığı kabul ederek girdim evet ama sinmiyorum. Boyun eğmek zorunda değilim. Beni çekmezseniz ben üzülmem çekmeyin” 

13/02/2017 11:02
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Müjde Uzman, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.