Mülteci kampından Hollywood'a (Vivian Nouri)

Suriye’de mülteci kampında dünyaya gelen 24 yaşındaki Iraklı Vivian Nouri, Hollywood’a adım attı.

ads ads ads ads
18/10/2017

ads
Mülteci kampından Hollywood'a (Vivian Nouri)

  • Körfez Savaşı’nın ardından Irak’ın kuzeyinde bulunan evleri yıkılan Vivian Nouri, ailesinin Suriye’de sığındığı bir mülteci kampında 1993 yılında dünyaya geldi.

  •  

    Ailesi 1995’te Yeni Zelanda tarafından mülteci olarak kabul edilen Nouri, burada genç yaşlardan itibaren müzikle ilgilenmeye başladı.

  •  

    Instagram sayfasında yer alan bilgiye göre Nouri, 15-16 yaşındayken dönemin Yeni Zelanda Başbakanı’nın da katıldığı bir etkinlikte şarkı söyleyerek dikkatleri üzerine çekti.

  •  

    Habertürk'ün derlemesine göre 'Bilgisayar Mühendisliği' bölümünü yarıda bırakarak, müzik kariyeri için ABD’nin Los Angeles kentine giden Nouri, kısa sürede yapımcılardan teklif aldı.

  •  

    Yapımcı Brian Kennedy’ye Youtube için çektiği video performanslarını gönderen Nouri, böylece Paramount Stüdyoları’yla çalışma şansı yakaladı.

  •  

    Nouri, Daddy’s Home 2 (Babalar Savaşıyor 2) filmi için de bir şarkı seslendirdi. Nouri konu hakkında Daily Mail Avustralya'ya verdiği demeçte, "Spor salonundaydım ve filmdeki sahnelerin birinde Noel şarkı söylemek için bir telefon aldım" diyerek heyecanını paylaştı.

18/10/2017 17:35
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Mülteci, Hollywood, Vivian Nouri
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.