Mutluyaka'da eski eser ele geçirildi

ads ads ads ads
06/02/2016

ads
Mutluyaka'da eski eser ele geçirildi

Mutluyaka kavşağında, D.Z’nin(E-24) kullanımında bulunan araçta polis tarafından yapılan aramada eski eser olduğuna inanılan 15 adet değişik ebatlarda testi, 1 adet toprak kandil, 2 adet toprak kase, 5 adet sikke ve 1 adet küçük boy kama tespit edilerek emare alındı.

D.Z ve olayla bağlantısı olduğuna inanılan V.G.(E-34) tutuklandı.

SAHTE KİMLİKLE GİRİŞ YAPTI, TUTUKLANDI

Polis Basın Bülteni’ne göre, 28 Ocak’ta sahte kimlikle Gazimağusa Limanı’ndan KKTC’ye giriş yaptığı tesopit edilen M.H tutuklandı. M.H’nin KKTC’ye giriş yasağı bulunduğu belirtildi.

GÜMRÜKSÜZ MAL TASARRUFU

Lefkoşa’da, Ç.Y.(E-34) ve R.Ç.’nin(E-32) tasarruflarında gümrük bedelleri ödenmemiş, beş adet Samsung Galaxy S-6 ve üç adet Samsung Galaxy Note-4 marka cep telefonları tespit edildi. Cep telefonlarına emare olarak el konuldu.

KASTİ HASAR

Gazimağusa’da faaliyet gösteren “Gold Night” isimli gece kulübüne yüzde 170 mlg alkol tesiri altında giden A.Y.(E-38), içeriye alınmadığı gerekçesi ile yönetiminde bulunan araç ile işyerine ait giriş kapısı çevresinde bulunan demir korkuluklara aracının ön kısmı ile kasten ve kanunsuz olarak vurup kasti hasara uğrattı.

Daha sonra, yolun karşı kısmında kaldırım üzerinde bulunan Gazimağusa Belediyesi’ne ait çöp bidonunu ve sabit kamera levhasını, geri geri giderek çarpıp kasti hasara uğratan A.Y tutuklandı. 

06/02/2016 11:44
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: haber, Mutluyaka’da eski eser ele geçirildi
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.