Müzakereciler Bu Sabah Bir Araya Geldi

ads ads ads ads
06/07/2015

ads
Müzakereciler Bu Sabah Bir Araya Geldi

Kıbrıs sorununa çözüm bulma yönünde sürdürülen müzakereler çerçevesinde Kıbrıslı Türk Müzakereci Özdil Nami ile Rum Müzakereci Andreas Mavroyannis bu sabah yeniden bir araya geldi.

NAMİ-MAVROYANNİS GÖRÜŞMESİ 4.5 SAAT SÜRDÜ

Kıbrıs müzakereleri çerçevesinde müzakereciler Özdil Nami ile Andreas Mavroyannis bugün yaklaşık 4.5 saat süren bir görüşme gerçekleştirdi. Ara bölgedeki Ledra Palace Otel’de saat 09:00 sıralarında başlayan görüşme 13.30’da sona erdi.

BU HAFTA 4 GÖRÜŞME

Müzakerecilerin bu hafta üst üste 4 gün görüşeceği belirtildi. Müzekereciler yarın, çarşamba ve perşembe günü yeniden bir araya gelecek. Liderler düzeyindeki müzakerelere ise cuma günü devam edilecek. Liderler bu hafta içinde ayrıca Kıbrıs Türk Ticaret Odası ve Kıbrıs Rum Ticaret ve Sanayi Odası’nın 8 Temmuz’da gerçekleştireceği bir etkinlikte bir araya gelecek.

LİDERLER 10 TEMMUZ'DA

Bu arada geçen hafta adada bulunan ve hafta sonu ayrılan Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri’nin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide de adaya geri döndü. Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis ise 10 Temmuz Cuma günü bir araya gelecek. 

06/07/2015 15:19
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: haber
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.