Advertisement

Advertisement

Akça:"Yanlış anlaşıldım!"

Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Akça, elektrik konusunda yaptığı açıklamaların yanlış anlaşıldığını söyledi

YAYIN TARİHİ:
Haberi dinle
Butona tıklayın: oynat / duraklat
Hazır
ads ads
27/01/2012

Akça:"Yanlış anlaşıldım!"

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, geçen gün elektrik konusunda yaptığı açıklamalara da değinerek, konu hakkında çok fazla spekülasyon yapıldığını ve sözlerinin çok fazla maksadını aşan şekilde yoruma tabi tutulduğunu söyledi.

Açıklamasının görüntülü olmasına rağmen, bu kadar maksadını aşan şekilde yoruma tabi tutulmasına kendisinin de şaşırdığını ifade eden Büyükelçi Akça, en fazla da idarelerin sorun çözme kapasitesi konusundaki sözlerinin eleştirildiğine dikkat çekti.

Büyükelçi Akça şöyle devam etti:

“Halbuki o kontekstin içindeki sözlerim çok açıktı. Halk; 6 gün mağdur edildi, elektrikler kesildi, bir kaç gün telefon hizmetleri kesildi. Bunlar olmamalıydı.

‘Halk bu kadar mağdur edilmemeliydi’ ifadelerinin peşinden de buradaki idarelerin sorun çözme konusunda daha yetkin olması anlamında bir cümleydi söylediğim.

Burada çok açıktır; elektrik ve telefon hizmetinin aksamaması için bu idarelerin A planı, B planı, C planı olmalıydı.

Böyle olağanüstü durumlarda idarelerin ne yapacaklarına dair bir hazırlıkları olmalı. Burada kastedilen bunların daha ötesinde bir şey değildir.”

YAYIN TARİHİ:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad ad
TAGS:
MANŞETLER

HK KIBRIS

Advertisement
© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.