Alcatel Pop4 deneyimini beraber yaşayın

Telefonla tablet deneyimini buluşturan, phablet olarak da adlandırılan Alcatel Pop4, Kuzey Kıbrıs Turkcell güvencesiyle ülkemizde satışa sunuldu.

ads ads ads ads
09/08/2017

ads
Alcatel Pop4 deneyimini beraber yaşayın

Telefonla tablet deneyimini buluşturan, phablet olarak da adlandırılan Alcatel Pop4, Kuzey Kıbrıs Turkcell güvencesiyle ülkemizde satışa sunuldu. Üstün teknolojisi, 6 inç büyük ekran deneyimi ve zarif tasarımı ile Alcatel Pop4, Kuzey Kıbrıs Turkcell İletişim Merkezleri’ndeki yerini aldı.

Kuzey Kıbrıs Turkcell “Akıllı telefon Turkcell internetsiz olmaz” yaklaşımı ile Alcatel Pop4 için de internet dahil avantajlı fiyatlarını açıkladı.

Aylık 19.90 TL’den başlayan fiyatlarla

Alcatel Pop4, tarifelere ek 12 aylık taahhütle ayda 79.90 TL’ye ya da 2 GB data ile birlikte 12 aylık taahhütle ayda 89.90 TL satışa sunuldu. Alcatel Pop4’e tarifelere ek 24 aylık taahhütle ayda 43.90 TL ya da 2 GB data ile birlikte 24 aylık taahhütle ayda 53.90 TL’ye de sahip olabileceksiniz.

Alcatel Pop4 ayrıca 1 GB aylık internet ve 499 TL ön ödeme ile birlikte, 24 aylık taahhütle ayda 19.90 TL’ye satılacak. Bu fiyat seçeneğinde abonelik yaşı ya da minimum fatura tutarı koşulu aranmayacak, yeni müşteriler de bu satış alternatifinden yararlanabilecek.

Alcatel Pop4’ün özellikleri

Sekiz çekirdekli yüksek hızlı işlemci ile donatılan Alcatel Pop4 6 inç phablet 2.5D kıvrımlı cam ve full HD IPS ekranı, multimedya deneyimini görsel bir şölene dönüştürüyor.13 megapiksellik çift tonlu flaşlı kamerasıyla çarpıcı görüntüler yakalayan phablet, parmak izi tanıma teknolojisiyle kişisel verileri güvence altına alıyor. Tüm bu güçlü özellikleri ince ve metalik bir gövdede buluşturan Alcatel Pop4 6 inç performansla tasarımı bir araya getiriyor.

Alcatel Pop4 6 inç, ince metalik gövdesi ile göz alıcı bir tasarıma sahip. Geniş 6 inç’lik Full HD tam laminasyon IPS ekranı ve siyah kristal teknolojisi ile video, film ve her türden görsel içeriğin yüksek seyir zevkiyle izlenmesine olanak sağlıyor.

Parmak izi tanıma teknolojisi sayesinde Pop4 6 inç ile telefonunuz ve tüm kişisel verileriniz güvence altında. Güvenli kasası sayesinde fotoğraf, video, müzik ve dokümanlarınız şimdi tam güvenlik altında.

Genel Özellikler

Android işletim sistemini kullanan cihaz, 2 GB belleğe sahip ve dahili hafızası 16 GB kapasitesinde... Alcatel Pop4’ün hafızası, harici hafıza ile 32 GB'ye kadar yükseltilebiliyor. AutoFocus ve flaş destekli arka kamerası 13 MP özelliğindeki cihaz, flaşlı 5 MP ön kamerasıyla da dikkat çekiyor. 4.5G uyumlu cihaz, Kablosuz Ağ (Wi-Fi) ve Bluetooth V4.1’i de destekliyor.

09/08/2017 18:00
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Alcatel Pop4, turkcell
MANŞETLER

HK FIRSATLAR

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.