Arandıklarını öğrenince polise teslim oldular

ads ads ads ads
19/08/2017

ads
Arandıklarını öğrenince polise teslim oldular

Arandıklarını öğrenince polise teslim olan Devrim Gezmişel ve Murat Tabakoğlu aleyhindeki soruşturma genişletildi

Devrim DEMİR

Çatalköy’de Yusuf Koşara 350 TL karşılığında uyuşturucu sattıkları tespit edilen ve polis tarafından arandıklarını öğrendikten sonra polise telsim olan Devrim Gezmişel ve Murat Tabakoğlu aleyhindeki soruşturma devam ediyor.

Edinilen bilgide, Girne ve civarına uzun zamandır uyuşturucu sattığı iddiasıyla polisin yakın takibinde olan Gezmişel ve Tabakoğlu polise teslim olduktan sonra aleyhlerinde verilen 1’er gün tutukluluk süresi dün doldu. Zanlılar, dün ek tutukluluk talebiyle yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mahkeme salonunda polis gözetiminde bekletilen zanlılardan Murat Tabakoğlu ve uyuşturucu sattığı Yusuf Koşar arasında sözlü tartışma bir anda kavgaya dönüştü.

Zanlılar güçlükle yatıştırılırken, Tabakoğlu polis gözetiminde duruşma başlayıncaya kadar salonun dışında bekletildi.

Yargıç Hazan Aksun, zanlılar aleyhinde soruşturmanın devam ettiğine dikkati çekerek Gezmişel ve Tabakoğlu’nun 4’er gün daha poliste tutuklu kalmalarına karar verdi.

Güvenlik kamera görüntüleri mercek altında

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Halil Dümenci, zanlıların Çatalköy’de 9 Ağustos tarihinde gerçekleşen uyuşturucu operasyonunda tutuklanan zanlı Yusuf Koşar’a kokain sattıkları gerekçesi ile arandıklarını anlattı.

Polis memuru Halil Dümenci, zanlılar aleyhinde alınan 1 günlük tutukluluk sürede 2 kişinin sorgulandığını ve bazı güvenlik kamera görüntüleri tespit ettiklerini söyledi.

Dümenci, elde edilen kamera görüntülerinde zanlıları tespit ettiklerini ve görüntülerin incelenmeye devam ettiğini, kayıp olduğuna inanılan emarelerin olduğunu ifade ederek zanlıların soruşturma maksatlı 4’er gün daha tutuklu kalmalarını talep etti.

19/08/2017 12:32
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: haber, arama
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.