Bayramı da yaz tatili de zehir oldu

ads ads ads ads
27/06/2017

ads
Bayramı da yaz tatili de zehir oldu

Ailesi ile birlikte dün Boğaz Piknik Alanı’na giden 10 yaşındaki Ozan Erdine, oyun oynadığı parkının demirinin kırılması sonucu 2 metre yükseklikten taşlı zemine düştü. Küçük çocuğun sağ ayağı kırıldı.

Havadis/gu ALAN

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının sona ermesi ile tatil havasına giren onlarca çocuktan biri olan Ozan Erdine’nin tatil sevinci kursağında kaldı.

Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde ailesi ile birlikte güzel bir gün geçirmek için Boğaz Piknik Alanı’na giden 10 yaşındaki Ozan Erdine, piknik alanındaki oyun parkının azizliğine uğradı.

Oldukça eski ve sağlıksız olan oyun parkında oynayan Erdine, 2 metre yükseklikten taşlı zemine düştü, Ozan Erdine’nin sağ ayağı kırıldı.

Ozan Erdine, Girne Akçiçek Hastanesi’nde yapılan sağlık kontrollerinden sonra taburcu edildi.

Şans eseri kazayı daha ciddi bir yara almadan atlatan Erdine, ayağı alçıda piknik alanına ailesinin yanına geri döndü.

Yaşıtları açık havada koşup oynarken talihsiz çocuk, arkadaşlarını yattığı yerden izlemek ile yetindi.

Ailesi isyan etti

Erdine ailesi, Boğaz Piknik Alanı’ndaki oyun parkının içler acısı durumunu kınadı.

Çocuklarının başına gelen talihsiz kazadan yetkilileri sorumlu tutan Erdine ailesi, oyun parkının yıllardır aynı vaziyette olduğunu ve basında defalarca yer verilmesine rağmen parkın bir türlü yenilenmediğini kaydetti.

Erdine ailesi, şunları söyledi: “Çocuktur, tutamıyoruz. Orda bir park var ve çocuğumuzu oyun oynamaktan alıkoyamıyoruz. Ancak her hafta onlarca aileyi ağırlayan Boğaz Piknik Alanı’ndaki bu park yetkililerin bir türlü gündemine gelmiyor. Bugün bizim çocuğumuz yaralandı yarın başka çocuğun başına çok daha ciddi bir kaza gelebilir. Yetkililerden talebimiz oyun parkının bir an önce yenilenip, oyuncakları ile zemini ile standart hale getirilmesidir” diye konuştu.

27/06/2017 11:22
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Boğaz Piknik Alanı, Ozan Erdine, Ramazan Bayramı
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.