BiP ile iPhone 8 Plus kazandılar

Kuzey Kıbrıs Turkcell’li 4 şanslı isim BiP ile iPhone 8 Plus sahibi oldu

ads ads ads ads
13/01/2018

ads
BiP ile iPhone 8 Plus kazandılar

Kuzey Kıbrıs Turkcell’in yeni yıla özel kampanyası kapsamında 4 şanslı isim iPhone 8 Plus kazandı.

BiP uygulamasını ilk kez indirip aktif eden ve aralık ayı içerisinde uygulamayı aktif kullanan Kuzey Kıbrıs Turkcell’liler arasında noter huzurunda yapılan çekilişle Kemal Özaşık, Sena Çiçekli, Sedef Tecimer ve Şevki Yiğit iPhone 8 Plus sahibi oldu.

Kuzey Kıbrıs Turkcell, yeni yıla girdiğimiz şu günlerde müşterilerini mutlu etmeye devam ediyor.  Dünyada, Türkiye’de ve ülkemizde de en popüler internet uygulamaları arasındaki yerini alan ve her geçen gün büyüyen "BiP" uygulaması kazandıran kampanyalarıyla devam ediyor. Dünyada milyonlarca kişi tarafından indirilen BiP uygulaması 2018 yılına girerken kullanıcılarına şanslı olduklarını hissettirdi. Kuzey Kıbrıs Turkcell, BiP uygulamasını ilk kez indiren veya aralık ayında BiP’i aktif kullananlar arasında noter huzurunda yaptığı çekilişle Kemal Özaşık, Sena Çiçekli, Sedef Tecimer ve Şevki Yiğit’i iPhone 8 Plus sahibi yaptı.

Ülkemizde BiP yükleyenler 100 bini aştı

Ülkemizde 100 binin üzerinde kullanıcıya sahip BiP uygulaması ile sadece BiP kullanıcılarını ve GSM numaralarını değil sabit hatları yani ev ve iş telefonlarını da arayabilir, uygulama üzerinden mesaj atabilir, sesli ve görüntülü konuşma yapabilirsiniz. Üstelik Kuzey Kıbrıs Turkcell’lilerin BiP’ten BiP’e yapacakları kullanımlarında internet kotasından da düşmüyor. Kuzey Kıbrıs emojilerinin de yer aldığı BiP uygulaması ilk günden itibaren müşterilerine özel ve ücretsiz birçok sürpriz hediye kazandırmaya devam ediyor. Kuzey Kıbrıs Turkcell tarafından yapılan açıklamada BiP’i henüz yüklememiş kullanıcılar içinse şu bilgilere yer verildi: “Cihazınızda BiP yüklü değilse, önce işletim sistemine göre Google Play Store veya App Store’dan BiP uygulamasını indiriniz. Sonrasında uygulamayı açtığınızda karşınıza çıkan aktivasyon ekranına telefon numaranızı girerek, aktivasyon için gerekli SMS şifresini isteyiniz. SMS ile gelen kodu BiP uygulaması aktivasyon sayfasına girdikten sonra aktivasyonu tamamlayabilirsiniz.” 

BiP kullandılar, kazandılar

Kuzey Kıbrıs Turkcell, kampanyası kapsamında BiP uygulamasını ilk kez indiren veya aralık ayında BiP’i aktif kullananlar arasında noter huzurunda yaptığı çekilişle toplam 4 şanslı kişiye iPhone 8 Plus kazandırdı. Telefonlarını teslim alırken mutluluklarını dile getiren talihliler Kuzey Kıbrıs Turkcell’e teşekkür etti. Turkcell Çağrı Merkezi tarafından iPhone 8 Plus kazandıklarını öğrenince inanamadıklarını belirten şanslı isimler, bunun bir şaka olduğunu düşündüklerini, gerçek olduğunu öğrenince de çok mutlu olduklarını söyledi. Akıllı telefon kazanan 4 şanslı isim, hem sabit hat hem de mobil operatörlerin aranabileceği BiP uygulamasının birçok avantajından faydalandıklarını belirterek uygulamayı herkese tavsiye etti.

iPhone 8 Plus akıllı telefon sahibi olan şanslılar neler söyledi:

Sedef Tecimer: “İnternetim bittiğinde hediye internet kazanmak için eşimin önerisiyle BiP’i yükledim. Sonra BiP üzerinden konuşmaya, kullanmaya başladık. Turkcell tarafından telefon kazandığımın söylenmesi için arandığımda çok şaşırdım. Yüklediğim için çekilişe katılmış ve aslında hiçbir işlem yapmadan iPhone 8 Plus kazanmış oldum. Çok mutluyum.”

Sena Çiçekli: “iPhone 8 Plus kazandığımı söylemek için aradıklarında inanmadım. Dalga geçildiğini düşündüm. Turkcell Çağrı Merkezi numarası olduğunu düşündüğümde biraz ikna oldum ama yine de buraya gelene kadar şok içerisindeydim. BiP sayesinde böyle güzel bir kampanyadan yararlanmış olmak büyük şans. Turkcell ailesine çok teşekkür ediyorum.”

Kemal Özaşık: “İlk arandığımda şaka sandım. Şaka sandığım için de ilk sevinemedim. Sonradan ciddi olduğunu öğrenince çok sevindim. Turkcell’i de BiP’i de kullanıyorum ve memnunum. Kampanyalarını, tarifelerini, uygulamalarını ve teknolojisini başarılı buluyorum. Bize özel kampanyaların devamını diliyorum ve Turkcell’e çok teşekkür ediyorum.”

Şevki Yiğit yerine Aynur Yiğit: “Abimin adına olan bu hattı ben kullanıyorum. Turkcell kendisiyle görüştüğünde ve BiP kampanyasından iPhone 8 Plus kazandığını söylediğinizde bana iletti. Çok sevindim havalara uçtum. Hala inanamıyorum desem yeridir. Çok mutluyum. Tüm Turkcell’e teşekkür ederim.”

13/01/2018 14:43
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Kuzey Kıbrıs Turkcell, Turkcell, BiP, iPhone 8 Plus,
MANŞETLER

HK YAŞAM

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.