Böyle sapıklık görülmedi

ads ads ads ads
23/10/2017

ads
Böyle sapıklık görülmedi

Girne’de önceki gece bu kadarı da olmaz dedirten bir olay yaşandı. V. Ç. isimli şahıs, ara sokakta bulunan bir apartmanın en alt katında yaşayan kadını gözetlemek için ayaklarının altına bidon koyup dikizlemeye başladı.

Zanlı, pencereden yatak odasında televizyon izleyen kadını gözetleyip aynı zamanda mastürbasyon yaptı.

Tam o esnada gözetlenen kadının erkek arkadaşı durumu fark edip, dışarı çıkıp,  “Polisi çağıracağım” uyarısında bulundu.

Uyarı üzerine zanlı ile kadının erkek arkadaşı arasında kavga yaşandı.

Zanlı,  kavgada kadının erkek arkadaşını yumruklayıp dişlerini kırdı.

Şikayet üzerine “Vahim zarar” ve “Hayasızlık” suçlarından gözaltına alınan zanlı dün tutukluluk talebiyle Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Mahkeme, zanlının soruşturma maksatları açısından 2 gün süreyle poliste tutuklu kalmasına karar verdi.

Hem suçlu hem güçlü

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube’de görevli polis memuru Ali Aslan mahkemede verdiği ifadede, olayın önceki akşam saat 23.00 sıralarında Sakarya Sokak üzerinde bir apartman önünde yaşandığını anlattı.

Aslan, zanlının apartmanın en alt katının yatak odasının  penceresinden bakarak,  yatak odasında şortlu bir şekilde televizyon izleyen G.I., isimli kadını gözetleyerek mastürbasyon yaptığını ifade etti.

Bu esnada G.I.’nin erkek arkadaşı M.M.A.’nın durumu fark ettiğini, “Seni polise şikayet edeceğim” şeklinde zanlıyı uyardığını kaydeden polis, zanlının M.M.A’ya saldırarak, ağzına yumruk atıp ön iki dişini kırdığını aktardı.

Devrim DEMİR-HAVADİS

23/10/2017 09:29
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: girne, sapık
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.