Cinsel saldırı olayında kafa karıştıran iddia!

ads ads ads ads
19/09/2017

ads
Cinsel saldırı olayında kafa karıştıran iddia!

Geçitköy’de önceki gece meydana gelen olayda Girne’de bir eğlence mekanında tanıştıkları 35 yaşındaki kadını gideceği yere bırakacaklarını söyleyerek, araçlarına alıp Geçitköy’e götüren ve orada genç kadına cinsel saldırıda bulundukları iddia edilen 3 zanlı  gözaltına alınarak dün tutuklama talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarılmıştı.

Olay ile ilgili bugün yerel bir haber sitesinde yer alan haberde üç erkeğin masum olduğu ve cinsel saldırıya uğradığı iddia edilen kadının 3 zanlıya iftira attığı öne sürüldü.

İddiaya göre;

Çamlıbel’de 35 yaşındaki Rus olduğu öğrenilen bir kadın, önceden randevulaştığı üç erkekle eğlenmek amacıyla buluştu.

Güney Kıbrıs’ta yaşayan Rus kadın, gecelik ilişki için belirli aralıklarla geldiği Kuzey Kıbrıs’a tekrar gelerek, önceden randevulaştığı kişilerle eğlenme maksadıyla buluştu.

Alkollü eğlencenin ardından bir otele gitmek isteyen Rus kadın, beraber eğlendiği kişilerden kendisini otele götürmelerini istedi. Eğlendiği üç erkek, otele gitmek yerine Güzelyurt Terminali’ne bırakarak otobüsle evine dönmesini sağladı.

Bu olayı gurur meselesi yapan Rus kadın, otele götürmek yerine terminale getiren üç kişiyi polise ‘ ben taciz etmek istediler ben izin vermedim kaçtım’ diyerek üç kişiden şikayetçi olduğunu söyledi.

Polis olayla ilgili soruşturma yaparak, üç kişinin ifadesini alarak, konuyu yargıya taşıdı.

Rus kadın Güney Kıbrıs’taki evine döndü. Şikayetçi olduğu üç kişiyi, kamuoyunun hassas olduğu bir suçlamayla zan altında bıraktı.

19/09/2017 13:11
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: rus, iftira, tecavüz, saldırı
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.