Denize atladı boynu kırıldı

Silver Beach’teki tahta setin üzerinden denize atlayan 35 yaşındaki Erkan Deniz hem boğulma tehlikesi geçirdi hem de ciddi şekilde yaralandı

ads ads ads ads
28/06/2017

ads
Denize atladı boynu kırıldı

Gazimağusa’da önceki gün 2 kişinin boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırılmasının üzerinden 24 geçmeden benzer bir haber de “Silver Beach” plajından geldi.  Elde edilen bilgilere göre, “Silver Beach” plajında, tahta setten denize dalış yapan 35 yaşındaki Erkan Deniz’in başını kuma çarpmasıyla boyun kemiği kırıldı. Boyun kemiğinin kırılması ile boğulma tehlikesi geçiren Deniz, ağır yaralanarak önce Gazimağusa, ardından ise Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Suya daldı ama çıkamadı

Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre sat 19.30 sıralarında, “Silver Beach”plajında, denize dalış yapan 35 yaşındaki Erkan Deniz, suyun yükseklik seviyesinin de yeterli yükseklikte olmaması nedeni ile başını kuma vurdu. Denize daldıktan sonra çıkamadığını farkeden vatandaşlar, Deniz’i hemen kurtararak kıyıya çıkardı. 

Olay yerine çağrılan ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Deniz’in burada yapılan tetkiklerinde boyun kemiğinin kırık olduğu belirlendi. 

Hayati tehlikesi var

Şuuru da kapalı olan Deniz, ambulans ile Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilerel yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Hastane yetkililerinde alınan bilgiye göre Erkan Deniz’in hayati tehklikesinin bulunduğu öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

DİYALOG

28/06/2017 13:03
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Silver Beach, erkan deniz
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.