Erhürman'dan 'Bölünme' Açıklaması!

ads ads ads ads
16/01/2017

ads
Erhürman'dan 'Bölünme' Açıklaması!

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti Arasında Enerji İşbirliğine İlişkin Anlaşma (Onay) Yasa tasarısının oylama sırasında partide bölünmeye sebep olduğu yönündeki açıklamaların doğru olmadığını söyledi.

Erhürman, Parti MYK’sında söz konusu yasa tasarısına olumlu oy verilmesinin kararlaşıtıldığını belirterek bu yöndeki kararın bugün mecliste uygulandığını söyledi.

Erhürman BRT’de 17’inci saat programına katılarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti Arasında Enerji İşbirliğine İlişkin Anlaşma (Onay) Yasa tasarısını ve partideki gelişmeleri değerlendirdi.

Oylama sırasında sadece Doğuş Derya’nın ret oyu verdiğini bazı vekillerin de cenazeye gitme nedeniyle oy vermeye katılmadığını ifade eden Erhürman, kendisinin de yüksek tansiyon nedeniyle oylamaya katılmadığını söyledi.

Parti MKY’sında yapılan toplantıda oy çokluğu ile söz konusu tasarıya olumlu oy verilmesinin kararlaştırıldığını açıklayan Erhürman, MYK’da bu karara olumlu oy vermeyen Cumhuriyetçi Türk Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Altıoku’un istifa ettiğini açıkladı.

 

16/01/2017 18:24
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: tufan erhürman, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.