Galaxy Note 7 yenileniyor, geri dönüyor!

ads ads ads ads
28/03/2017

ads
Galaxy Note 7 yenileniyor, geri dönüyor!

Galaxy Note 7 geri dönüyor: Samsung, bir süredir geri topladığı Galaxy Note 7'lerle ne yapacağının kararını verdi!

Samsung'a büyük darbe vuran Galaxy Note 7 fiyaskosu sonrasında, Koreli dev, satılan tüm Note 7'leri geri çağırmıştı. Bugün gelinen noktada, geri çağırmanın yüzde 95 oranında tamamlandığı biliniyor. Bu da, iade edilen Note 7'lerin miktarının ne kadar büyük olduğunu anlamamız açısından yeterli.

Peki Samsung, elindeki bu kadar Galaxy Note 7 ile ne yapacak? Bir süredir merakla beklenen cevap, nihayet netleşti. Şirket, uygun olan telefonların "defolu" kısımlarını yenileyerek, yenilenmiş telefon olarak, Galaxy Note 7'leri tekrar raflara taşıyacak. Bu yenilemenin en büyük parçası ise, kuşkusuz piller olacak. Henüz kesinleşmiş olmasa da Samsung'un, yeni pillerin kapasitesini 3.000 mAh ile kısıtlaması ihtimaller dahilinde.

Yenilenmeye uygun olmayan telefonlar ise, parçalarına ayrılacak ve çalışan parçalar ya yeni modellerde kullanılacak, ya da isteyen şirketlere satılacak.

Samsung'un, yenilenen ve tekrar raflara çıkacak olan Galaxy Note 7'ler için aceleci davranmayacağı, çok sıkı testlerin ardından satışa sunacağı kesin. Koreli cep devi, bu sayede Galaxy Note 7 ile yaşadığı büyük maddi kaybı da hafifletmiş olacak.

 

28/03/2017 15:37
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Galaxy Note 7
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.