Galaxy S8 için önemli gelişme

ads ads ads ads
26/03/2017

ads
Galaxy S8 için önemli gelişme

Samsung'un 29 Mart günü tanıtılması beklenen telefonu Galaxy S8'i alacaklara Samsung'un sıra dışı bir teklifi olacak; kullanıcılar aldıkları Galaxy S8'i 3 ay içinde iade edebilecek!

29 Mart'ta tanıtılacak olan Samsung Galaxy S8'i satın alıp, daha sonra pişman olursanız, üç ay içinde telefonunuzu geri iade etmeniz mümkün olabilir. En azından The Investor'ın Korece kaynaklara dayandırdığı habere inanırsak.

Üç aylık koşulsuz geri iade olanağı, mobil cihazlarda nadir rastlanan bir fırsat. Çoğu satıcının çok daha kısa iade süreleri sunduğu, birçoğunun iki haftalık süre tanıdığı biliniyor. Rapor doğruysa Samsung'un bu hamlesi, Galaxy Note 7'de müşterilerine yaşattığı durumu telafiye yönelik bir jest olarak değerlendirilebilir. Dünya çapında birçok Note 7'nin yanıp patlaması ve yeni Note 7'lerin de aynı durumu tekrarlaması, Samsung'un güvenilir telefon üretemediği yorumlarına neden olmuştu.

chip.com.tr'nin haberine göre Galaxy S8 için sunulacak koşulsuz iade ilkesi ve sekiz maddelik pil kontrolü, Samsung'un itibarını iyi yönde etkileyebilir. Bunun yanında firmanın dijital asistanı Bixby'nin güncellemelerle geliştirileceği biliniyor. Üç aylık süre içerisinde Bixby için sunulacak güncellemeler, Galaxy S8'i iade edip etmemek konusunda kararsız kalanların fikrini pekiştirebilir.

Galaxy S8, 29 Mart Çarşamba günü Samsung Unboxed etkinliğinde tanıtılacak. 

26/03/2017 13:07
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: samsung, galaxy s8, telefon
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.