Hacker'lar ünlü isimlerin özel görüntülerini internette yayınladı!

ads ads ads ads
26/03/2017

ads
Hacker'lar ünlü isimlerin özel görüntülerini internette yayınladı!

Geçtiğimiz günlerde yaşanan ve ünlülerin iCloud hesaplarını hackleyenler bu listeye yeni isimler ekledi. Peki listeye eklenen yeni ünlüler arasında kimler yer alıyor?

Geçtiğimiz günlerde yaşanan ve ünlülerin özel resimlerini internette yayınlayan Fappening 2.0 olarak anılan bu hack olayında yeni gelişmeler yaşanıyor. Hollywood’un ünlü oyuncusu Emma Watson başta olmak üzere WWE güreşçisi Paige (Saraya-Jade Bevis), Dylan Penn ve Arrow oyuncusu Katie Cassidy'nin de yer aldığı birçok ünlünün fotoğrafları internete sızdırılmıştı. Şimdi ise bu listeye yenileri eklendi.

Hackerlar bu sefer, ünlü model Lacey Banghard, The Walking Dead dizisinden tanıdığımız Lauren Cohan, ünlü cosplayer'lar Jessica Nigri ve Holly Willougby ve WWE güreşçisi Kaitlyn'in özel fotoğraf ve videolarını internet ortamında paylaştı.

İlk hack dalgası sonrası Emma Watson ve Amanda Seyfried'ın avukatları, internette yayınlanan içerikleri sildirmek için mahkemeye başvurmuştu. Bu gidişle hack olayının nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor? 

26/03/2017 13:11
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: hacker, icloud, internet, apple
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.