Kreş Müdürü Kreşe Gizli Kamera Taktırdı - Ertesi Gün Gördüklerine İnanamadı

ads ads ads ads
28/03/2017

ads
Kreş Müdürü Kreşe Gizli Kamera Taktırdı - Ertesi Gün Gördüklerine İnanamadı

Günümüzde çoğu anne ve baba çalışıyor. Genelde çocukların bakımını babaanne veya anneanne üstleniyor. Eğer anneanne veya babaanne hayatta değilse bakıcı ile anlaşılıyor.

Çocuk bakıcılarının %99’u çocukları çok sevdiklerinden dolayı bu işi yapmaktadırlar ve iyi niyetlidirler. Ancak %1’lik bir kısım vardır ki çocuklara işkence ederler.

Pensilvanya’nın Philadelphia şehrindeki dehşet veren bir olay gerçekleşti.

Kreşin müdürü Shawayne Tavares, kreşe o gün gizli kamera yerleştirmişti. Şansa bakın ki gizli kamera sayesinde uzun süredir gerçekleşen acı bir olay günyüzüne çıkarıldı. Kamera kurulmasa belki de farkedilmeyecekti.

Kreşte çalışan 52 yaşındaki Sarah Gable’ın, dört yaşındaki bir kız çocuğuyla merdivenlerden inerken kız çocuğunu ittirdiği görüntüler kameralara takıldı.

Gable daha sonra yeni kurulan gizli kameranın farkına vardı. Kızın elinden tutup hiçbir şey olmamış gibi merdivenlerden inmeye devam etti.

Yine şans eseri o anlarda kreşin müdürü gizli kamera görüntülerini izliyordu ve gerekeni hemen yaptı.



Polisi arayan müdür, bunun ardından Gable’ı yanına çağırarak kovulduğunu söyledi.

Küçük kız neyse ki hafif yaralarla olayı atlattı. Dizinde hasar oluşan küçük kız hastaneye götürüldü ancak şu anda durumu iyi.

Mahkemeye çıkarıldıkları sırada Gable’ın avukatı ekleyecek bir şeyleri olmadığını söyledi. Öte yandan bakıcı kadın küçük kızın durumunun iyi olduğuna sevindiğini ifade etti.

Gable, alelade saldırı ve çocuğun hayatını tehlikeye atmaktan dolayı 25 bin dolar para cezasına çarptırıldı.

Hemen gizli kamera görüntülerini izleyin: Masum bir çocuğa, çocukları herkesten çok sevmesi gereken bir kadının yaptığını görünce insan çok şaşırıyor. 

28/03/2017 14:52
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Shawayne Tavares, kreş, Gable
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.