Küçük: UBP halka hizmete devam etmektedir

Küçük: “Ulusal Birlik Partisi halkına hizmete devam etmektedir. Bugün bu salonu dolduran bayanlar hiçbir siyasal partinin ulaşamayacağı bir gerçektir"

ads ads ads ads
08/04/2012
UBP

ads
Küçük: UBP halka hizmete devam etmektedir

Ulusal Birlik Partisi (UBP) İskele Kadın Kolları, UBP Genel Başkanı ve Başbakan İrsen Küçük’ün eşi Gülin Küçük’ün himayelerinde “bahar yemeği” düzenledi.

UBP’den verilen bilgiye göre, Kaya Artemis Otel’de düzenlenen yemeğe, Başbakan İrsen Küçük, eşi Gülin Küçük, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Şerife Ünverdi, bazı milletvekilleri ile partili kadınlar katıldı. Yemekte ilk konuşmayı Başbakan’ın eşi Gülin Küçük yaptı.

Gülin Küçük, UBP’nin kadınların haklarına ve eğitimlerine büyük önem veren bir parti olduğunu belirterek, kadın kollarının çalışmalarının her geçen gün artarak devam ettiğini dile getirdi ve bu tür etkinliklerin kaynaşma, birliktelik ve dayanışma açısından önemli olduğunu kaydetti.

UBP Genel Başkanı ve Başbakan İrsen Küçük de, iki günden bu yana İskele bölgesindeki etkinliklere katıldığını ifade ederek, “Ulusal Birlik Partisi halkına hizmete devam etmektedir. Bugün bu salonu dolduran bayanlar hiçbir siyasal partinin ulaşamayacağı bir gerçektir. Ulusal Birlik Partisi’nin farkı ve büyüklüğü bu salonlarda kendisi ispatlamaktadır. Ülkenin her bölgesinde bu coşkulu hava vardır ve bu hava ile UBP’nin yelkenleri dolmakta ve onu daha ileriye taşımaktadır” dedi.

Konuşmasında su ve petrol projelerine de değinen Başbakan Küçük, projelerin hayata geçirilmesi ile ekonominin güçleneceğini vurguladı. Küçük, halktan aldığı güçle hükümetin birçok yasaları da hayata geçirdiğini söyledi.

Konuşmaların sonunda Başbakan İrsen Küçük’e partili bayanlar tarafından çiçek verildi.

08/04/2012 15:16
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: İrsen Küçük
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.