Lefkoşa'da yürürken SARHOŞLARIN SALDIRISINA UĞRADI

ads ads ads ads
19/02/2017

ads
Lefkoşa'da yürürken SARHOŞLARIN SALDIRISINA UĞRADI

Lefkoşa'da dün akşam kurucu Cumhurbaşkanı merhum Rauf R. Denktaş'ın torunu Orhan Kürşad Arasta'da eşi ve arkadaşları ile yürürken saldırıya uğradı.



Polis Basın Bülteni’nde yer alan habere göre, H.Ç.(E-22), M.A.(E-17), A.K.(E-22) ile kimlikleri henüz tespit edilmeyen 3 kişi, kendilerine laf atıkları gerekçesiyle Orhan Kürşad, Emrah İbrahimoğluları ve Derviş Bora Savarona’yı darp etti.H.Ç, M.A. ve A.K. tutuklandı, diğer zanlılar aranıyor. Sarhoş 6 kişi tarafından ciddi şekilde darp edilen Kürşad'ın darp edilmesi sevenleri arasında üzüntü ve tepki ile karşılandı. Sosyal medya üzerinden tepkisini dile getiren Kürşad'ın sevenleri geçmiş olsun dileğinde bulundular.

Orhan Kürşad'ın babası Songuç Kürşad dün akşam yaşananlara sosyal medya üzerinde şöyle tepki gösterdi:

Canım ciğerim oğlum Orhan hiçbir suçu yokken eşi ile arastadaki bir mekandan çıkışında 6 şehir eşkiyasının vandallığına uğradı yüzünde şişe kırdılar yere düşünce başını tekmelediler ölümden döndü Allah kimseye evladını bu halde görmeyi nasip etmesin canımı ciğerimi yakan bu vandalları önce adalete sonra Allah'a havale ediyorum canım yanıyor ciğerim yanıyor































 

19/02/2017 13:49
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Orhan Kürşad, saldırı, Songuç Kürşad, sarhoş, arasta, lefkoşa, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.