Samsung Galaxy X'in çıkış tarihi belli oldu

ads ads ads ads
15/01/2017

ads
Samsung Galaxy X'in çıkış tarihi belli oldu

Samsung'un katlanabilir ekrana sahip ilk telefonu olması beklenen Galaxy X için, nihayet elle tutulur bir tarihten bahsediliyor.

8 ay önce Samsung 2017'de piyasaya süreceği Galaxy telefonlardan birinin, 4K katlanabilir ekranıyla Galaxy X olacağının sinyallerini vermişti.

Cihaz ekranının bir prototipini gördük ama herhangi bir duyuru veya lansman tarihi hakkında hiçbir şey duymadık. Bir açıklama veya çıkış tarihi olmaksızın bu konsept sadece bir konsept olmaya devam etti.

Samsung nihayet Galaxy X'i sahneye davet etmeye hazır. Çin'den gelen bir habere göre Galaxy X, 2017'nin üçüncü veya dördüncü çeyreğinde piyasaya sürülecek. Bu, Kore'li firmanın bir kaç hafta önceki açıklamasıyla örtüşüyor.

Galaxy X ile ilgili ekran çözünürlüğü ve katlanabilir ekranı dışında fazla bir şey bilmiyoruz. Ayrıca, Galaxy X, parmak izi, yüz ve avuç içi okuyucusu da dahil olmak üzere çeşitli biyometrik formları kullanacak. Çıkış tarihe yaklaştıkça yüzeye daha fazla ayrıntı çıkacaktır. Gördüğümüz kadarıyla Samsung 2017'yi ciddiye alıyor ve sadece konsept üretmektense büyük adımlar atıp piyasaya büyük cihazlar çıkarmayı planlıyor. 

15/01/2017 14:46
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: samsung, galaxy x, telefon
MANŞETLER

HK TEKNOLOJİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.