Seksapalitenin yeni adı: Dantel!

ads ads ads ads
28/03/2017

ads
Seksapalitenin yeni adı: Dantel!

 Hız kesmeden yükselmeye devam eden dantel her şeyi etkisi altına almış durumda. Dantelli tişörtler, etekler, elbiseler derken artık günlük hayatta da tercih edilen bu detay kolay kolay bizi bırakmayacak gibi
Dantel denince romantiklik, romantiklik denince gelinlik, gelinlik denince de Elie Saab, Zuhair Murad akla geliyor… Ama bizim bahsedeceğimiz romantiklik sadece gelinliklerde ya da özel günlerde değil casual kıyafetlerde karşımıza çıkıyor.
Dantel denince romantiklik, romantiklik denince gelinlik, gelinlik denince de Elie Saab, Zuhair Murad akla geliyor… Ama bizim bahsedeceğimiz romantiklik sadece gelinliklerde ya da özel günlerde değil casual kıyafetlerde karşımıza çıkıyor.
DANTEL İŞLEMELER REVAÇTA
Dantel aslında hiçbir zaman etkisini yitirmeyen, aksine yıllar geçtikçe daha çok tercih edilen bir ayrıntı. 2017 kışında da tişörtlerde, triko kollarında, elbise eteklerinde, bluzlarda, hatta pantolon süsü olarak giyilmeye başlandı.
lily-collins-sirt
Ama en çok sırtı dantel dekolteli bluzlar, etek ucu dantelli mini elbiseler kadınlar tarafından daha çok tercih ediliyor.
 
KALEM ETEKLERE ÇOK YAKIŞIYOR
Kış sezonunun kraliçesi danteli kombinlemek de oldukça basit. Dantelli bir üst giyecekseniz altına boyfriend bir jean ve stiletto ile giyebilirsiniz. Giyeceğiniz mini bir elbiseyi ise kot ceket ve dizüstü çizmelerle adapte edebilirsiniz.
eva-longoria
Dantelin en çok yakıştığı kıyafetlerden biri de hiç kuşkusuz kalem etekler. Kadınsı görünmek istediğinizde ilk tercih edeceğiniz bu parçanın üzerine basic bir tişört bile giyseniz şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Tabii saten gecelik tarzı elbiseleri de es geçmeyelim.
shutterstock_404062318
Dantel, bu kıyafette hem seksi duruyor hem de sandaletle, spor ayakkabıyla, yüksek ökçelerle kolay kombinlenebildiği için kullanması daha rahat oluyor.
 
EVDE SİZ DE YAPABİLİRSİNİZ
Hemen hemen herkesin evinde mutlaka çeyizlik dantel vardır. Olmasa bile manifaturacılarda bol bol bulabilirsiniz. İşte kullanmadığınız ya da alacağınız dantellerle siz de yeni tasarımlar yapabilirsiniz. Giymediğiniz tişörtünüz, bluzunuz ya da yırtılmış bir pantolonunuza dikebilir, sezonun trendlerinden de geri kalmamış olursunuz.
jessica-alba
HOLLYWOOD’UN KIRMIZI HALI TERCİHİ
 
Valentino, Prada, Erdem, Bora Aksu, Zac Posen, Givenchy, Dolce&Gabbana, Oscar de la Renta, Carven, Roberto Cavalli gibi dünyaca ünlü markaların da koleksiyonlarına dahil ettiği dantel Hollywood starlarının da kırmızı hali tercihi oluyor.
shutterstock_132501383
Eva Longoria, Jennifer Lopez, Lily Collins, Jessica Alba bu detayı en çok tercih eden isimlerden bazıları…

 

zendaya
28/03/2017 16:48
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Seksapalite, dantel moda, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KADIN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.