UBP'nin Lefke Belediye Başkan Adayı Timuçin Pirgalıoğlu

ads ads ads ads
24/03/2018

ads
UBP'nin Lefke Belediye Başkan Adayı Timuçin Pirgalıoğlu

Ulusal Birlik Partisi ( UBP ), Lefke Belediye Başkanlığı için dün Lefke Atatürk Kültür Merkezinde yaptığı seçimle üyelerin verdiği oylarla seçtiği Timuçin Pirgalıoğlu oldu.

Ulusal Birlik Partisi ( UBP ), Lefke Belediye Başkanlığı için dün Lefke Atatürk Kültür merkezinde yaptığı seçimde 488 üye katıldı. üyelerin verdiği oylarla aday adaylarından Timuçin Pirgalıoğlu aldığı 248 oyla UBP'nin  Lefke Belediye Başkan adayı oldu. Üç aday adayın yarıştığı seçimde Nadir Tahsildaroğlulları 50 oy, Yıltaç Mükellef 190 oy ve Timuçin Pirgalıoğlu 248 oy aldılar.

Haziran ayında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere yönelik aday belirleme çalışmalarını sürdüren UBP, bazı bölgelerdeki adaylarını belirlerken, Lefke Belediye Başkanlığı aday adaylığına Cengiz Topel Hastanesi Hemşirelerinden Doğancı sakini Nadir Tahsildaroğulları, Lefke’de Avukatlık yapan Lefke’de sakin Timuçin Pirgalıoğlu ve Lefke Belediye Çalışanı ve Lefke Türk Spor Kulübü eski başkanı Yıltaç Mükellef baş vurdular.

Üç aday adayının başvurması sonucu UBP, dün Lefke Atatürk Kültür Merkezinde 10.30- 17.30 saatleri arasında UBP Genel Sekreteri, Milletvekili Dursun Oğuz'un divan başkanlığını, divan üyeliklerini Mehmet Çelebioğlu ve Milletvekili Oğuzhan Hasipoğlu'nun oluşturdıuğu divanda yapılan seçimde Lefke İlçesindeki 629 üyesi bulunan UBP'nin 488 üyesinin katılımı ile yapılan seçimde en fazla oyu alan aday adayı Timuçin Pirgalıoğlu en yakın rakibine 58 oy fark atarak UBP'nin Lefke Belediye Başkanı adayı oldu.

Gürsel KARAGÖZLÜ

24/03/2018 23:38
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Timuçin Pirgalıoğlu
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.