Neredeyse tüm vücudu yanan model tekrar podyumlara döndü

ads ads ads ads
08/02/2016

ads
Neredeyse tüm vücudu yanan model tekrar podyumlara döndü

Julius Gerhardt dünyanın en ünlü markalarının aranan erkek modellerinden biriydi ve defilelerde yer alıyordu. Hamburg'da yaşayan genç model bir gün sprey boyayla grafiti yapmak için arkadaşlarıyla dışarı çıktı.

O gün hayatının dönüm noktası oldu. Kötü bir kaza yaşayan Julius Gerhardt'ın vücudunun yüzde 90'ı yandı. Aylarca hastanede tedavi gördü ve 500 bin Euro'ya mal oldu. 2 yıl sonra ise büyük bir cesaretle podyuma döndü, yara izlerini sergiledi.

Genç model kazayı şöyle anlattı: "O gece grafiti yapmaya çıkmıştık. Ben ise işimi erken bitirmiştim. Sonrasında trenin üstüne tırmanıp, köprüye bir şeyler çizmeye karar verdim. Yüksek voltajlı kabloları gördüm. Kendi kendime 'Bunlara dokunmasam iyi ederim' dedim. Ancak elimdeki metal kutu elektriği çekti. Elim, omzum, göğsüm ve sağ ayağım elektrik akımına kapıldı."

GÖZLERİNİ AÇTIĞINDA HASTANEDEYDİ

Bir süre komada kalan genç adam uyandığında kendisini hastanede buldu. Doktorlar kendisine sağ kolunu kesmeleri gerektiğini ve vücudunun yüzde 90'ının yandığını söyledi. "Lütfen bana biraz daha zaman verin." diyen genç modeli doktorlar bunun üzerine uyutmaya karar verdi. Bu süreçte vücudu iyileşmesi planlanıyordu. Doktorların bilinçli olarak soktuğu koma vücudun kendini tamir etmesini sağladı.

Genç manken şanslıydı çünkü 3 aydan fazla süren iyileşme döneminde yanıkların büyük bir bölümü kendi kendine iyileşti. Kalanları için ise neredeyse 10 ameliyata girdi.

TAM HER ŞEY BİTTİ DERKEN TELEFONU ÇALDI

Tedavisi bittiğinde ise işine dair tüm umutları da bitmişti. Tam o anda ise bir telefon geldi, "Ajanstan Christian, ünlü bir markadan defilesi için kendisine teklif geldiğini söyledi. Böylece tekrardan Fashion Week'teydim."

Yara izlerinden korkmaktansa büyük bir özgüvenle podyuma çıktığını söylüyor. Üstsüz bir şekilde podyuma çıkan Julius Gerhardt, podyumda böyle yürümenin özgüvenini kendisine kazandırdığını belirtiyor. 

08/02/2016 13:34
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: yanık, vücudu yanan manken podyuma çıktı, Julius Gerhardt, erkek model, podyum
MANŞETLER

HK CELEBRITY

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.