Nikahtan 9 yıl sonra telli duvaklı gelin oldu

ads ads ads ads
17/10/2016

ads
Nikahtan 9 yıl sonra telli duvaklı gelin oldu

İzmir'de kaçarak evlenen Ömre ve Gökhan Ateş çifti, nikahlarından 9 yıl sonra gelinlik ve damatlık giyerek, çocuklarının da katılımıyla düğün yapmanın mutluluğunu yaşadı.

İzmir'in Yeşilyurt semtinde berberlik yapan Gökhan Ateş, 10 yıl önce bir arkadaşı aracılığıyla Ömre Durmuş ile tanıştı. Kızın ailesinin o dönem karşı çıkmasına karşın kaçarak evlenmeye karar veren çift, 15 Mayıs 2007'de nikah kıydı.

Ekonomik sıkıntılar ve ailelerin tepkisi nedeniyle düğün yapamayan çift, Ankara'ya yerleşti. Ceylin (4) ve Ceren (2) isminde iki çocukları bulunan çiftin düğün hayali, yıllar sonra gerçek oldu.

Evlendikleri dönemden bu yana konuşmadıkları ailesine düğün yapacakları haberini veren Ömre Ateş, babası Ömer Durmuş'un da desteğini aldı.

Konvoyla gittikleri düğün salonuna çocuklarıyla giren çift, alkışlar eşliğinde ilk danslarını yaptı. Düğün pastası kesip birbirine ikram eden genç çift, çocukları, aileleri ve dostlarıyla eğlendi.

"Hayalim gerçek oldu"

Gelin Ömre Ateş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çocukluğundan beri düğününü hayal ettiğini belirterek, "Düğünü duyanlar farklı tepkiler verdi. Kimisi çok sevindi. '9-10 yıl sonra düğün olur mu? Sizin 2 çocuğunuz var' diyenler oldu. Babamın da içinde düğün yapmak büyük bir ukdeydi. Hayalim gerçek oldu." dedi.

Düğünlerinde çocuklarının da bulunmasının ayrı mutluluk olduğunu belirten Ateş, "Küçükken anneme 'Beni düğününüze niye çağırmadınız, size küstüm' diyormuşum. Çocuklarım böyle bir şey diyemeyecek, hep beraber düğün yapıyoruz." diye konuştu. 

17/10/2016 21:06
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: nikah, düğün
MANŞETLER

HK TÜRKİYE

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.