Nissan yeni X-Trail çıtayı yükseltecek

ads ads ads ads
16/06/2014

ads
Nissan yeni X-Trail çıtayı yükseltecek

Nissan’ın en yenisi X-Trail, 1.6 dizel motoru, zengin donanımı ve otomatik şanzımanıyla 98.900 TL’den başlayan fiyatlarla geliyor.

Ekonomik motorlu şehir SUV'larına güçlü bir alternatif geliyor. Nissan ülkemiz pazarında da en çok satan modeli Qashqai ile yakaladığı başarıyı, yeni modeli X-Trail ile sürdürmekte kararlı görünüyor. Eski versiyona göre büyüyen boyutları, zenginleşen donanımı, 7 kişilik oturma düzeni ve 1.6 lt 130 beygirlik tutumlu dizel motoruyla yeni X-Trail, sınıfında markanın yeni itici gücü olacak. Manuel şanzıman dışında Nissan X-Tronic yeni otomatik şanzımanla da satın alınabilecek aracın fiyatları 98.900 TL'den başlıyor.

7 KİŞİLİK OTURMA DÜZENİ BULUNUYOR

Geniş aileler için ideal bir araç olan yeni Nissan X-Trail'de bagaj kısmında başarıyla saklanmış iki koltuk daha yer alıyor. Bu sayede gerektiği zaman 7 kişilik olarak da kullanılabilen aracın fazladan iki koltuğu kullanılmadığı zaman zemine gizlenebiliyor. İki yetişkinin bile rahatça oturabileceği koltuklar son derece geniş. Yeni X-Trail'da ana yapısında yüzde 50 yüksek dayanımlı çelik malzeme kullanımına yer verildiğinden eskisine oranla 90 kg daha hafifletilmiş. Eski nesile göre yeni X-Trail boy olarak 17 milimetre ve aks aralığı olarak 76 milimetre daha uzun ayrıca, 300 mm daha geniş. tasarlanmış. Bununla iç mekânda daha fazla yaşam alanı kazanılıyor.

HEDEF BİR YILDA 3 BİN ADET X-TRAIL SATIŞI

Nissan İş Birimi Koordinatörü Mehmet Akın, "Geçen yılı yüzde 2.3 pazar payıyla kapattık. Bu yıl hedefimiz yüzde 3. 2015 mart ayına kadar Türkiye'de 3 bin adet X-Trail satışı gerçekleştireceğiz. Yeni modelin ömrü boyunca ulaşacağı satış hedefimizse 21 adet" dedi. 

16/06/2014 13:57
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Nissan, X-Trail
MANŞETLER

HK OTOMOBİL

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.