Onur-Air, Ercan Diyarbakır uçuşları başladı

ads ads ads ads
01/05/2016

ads
Onur-Air, Ercan Diyarbakır uçuşları başladı

ONUR AİR, YENİ KONSEPTİYLE ERCAN-DİYARBAKIR SEFERLERİNE BAŞLADI

Onur Air, “Business Class” içerikli yeni konseptiyle bugünden itibaren Ercan-Diyarbakır-Ercan uçuşlarına başladı.

Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleşecek uçuşlar, Lefkoşa'dan saat 11.25'te, Diyarbakır'dan ise saat 13.20'de başlayacak ve yaklaşık 1 saat 15 dakika sürecek.

Ercan Havalimanı’ndan saat 11:45’te Diyarbakır Havalimanı’na hareket eden bugünkü tanıtım amaçlı ilk seferde Onur Air Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Orhan Sivrikaya, T&T Havalimanı İşletmeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi Genel Müdürü Serhat Özçelik, Onur Air Kurumsal İletişim Direktörü Rauf Gerz, CAS eski Genel Müdürü Güvenç Cantaş, KKTC Turizm ve Çevre Bakanlığı temsilcileri, basın mensupları ile yolcular yer aldı.

Yolcular, Diyarbakır Havalimanı ve Ercan Havalimanı’nda itfaiyenin su takı ve çiçeklerle karşılandı. Diyarbakır Havalimanı’nda heyeti karşılayanlar arasında AKP Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal da vardı. İki havalimanında uçuş nedeniyle resepsiyon düzenlendi.

Diyarbakır Havalimanı’nda Onur Air Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orhan Sivrikaya, Ercan Havalimanı’nda düzenlenen resepsiyonda ise T&T Havalimanı İşletmeciliği İnşaat Sanayi ve Ticaret Şirketi Ltd. Genel Müdürü Serhat Özçelik birer konuşma yaptı. Onur Air Kurumsal İletişim Direktörü Rauf Gerz de, uçuşlar hakkında bilgi verdi.

Konuşmaların ardından Serhat Özçelik, T&T Havalimanı İşletmeciliği adına ilk uçuş anısına Rauf Gerz’e plaket takdim etti. 

01/05/2016 19:48
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: onur-air, ercan, gaziantep
MANŞETLER

HK EKONOMİ

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.