Özçelik için Cumhuriyet Meclisi’nde tören

ads ads ads ads
17/04/2014
TAK

ads
Özçelik için Cumhuriyet Meclisi’nde tören

Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor eski bakanlarından Erol Özçelik için bugün saat 09.00’da Cumhuriyet Meclisi’nde devlet töreni düzenlendi.

Hayatını dün kaybeden Özçelik için düzenlenen törene, Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, Yüksek Mahkeme Başkanı Nevvar Nolan, Başbakan Yardımcısı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, bazı bakanlar ve milletvekilleri, siyasi parti, dernek temsilcileri ve ailesi katıldı.

SİBER

Törende bir konuşma yapan Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, “Bir değerimizi daha sonsuzluğa uğurluyoruz” dedi. Özçelik’i yakından tanıdığını, ülkesini seven değerli bir insan olduğunu belirten Siber, eğitimin her kademesinde emek verdiğini ifade etti.

Siber, konuşmasını başsağlığı dileyerek tamamladı. Konuşmanın ardından saygı geçişi yapıldı.

TMT MÜCAHİTLER DERNEĞİ’NİN MESAJI

Öte yandan, Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği, Özçelik’in ölümü dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Dernek adında yazılı açıklama yapan Basın Sözcüsü Celal Bayar, “Türk Mukavemet Teşkilatı’nın önemli isimlerinden çok değerli silah arkadaşımız Erol Özçelik’in ölümünü üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Tanrı’dan rahmet, sevgili ailesi ve yakınlarına, silah arkadaşlarına ve eğitim camiamıza başsağlığı dileriz” ifadelerini kullandı.

Bayar, Özçelik’in, öğretmen, mukavemetçi, mücahit bölük komutanı, eğitimci ve bakan olarak halka hizmetlerde bulunduğunu belirtti. 

17/04/2014 11:07
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Erol Özçelik, eski bakan, tören, cumhuriyet meclisi, haber kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.