Özge Ulusoy: Mankenler gidip fakirle mi çıksınlar yani

ads ads ads ads
19/05/2017

6 yıllık sevgilisi Hacı Sabancı'dan ayrılan Özge Ulusoy, dün Kıbrıs'taki Lefke Avrupa Üniversitesi'nde gençlerle söyleşi yaptı.

ads
Özge Ulusoy: Mankenler gidip fakirle mi çıksınlar yani

6 yıllık sevgilisi Hacı Sabancı'dan ayrılan Özge Ulusoy, dün Kıbrıs'taki Lefke Avrupa Üniversitesi'nde gençlerle söyleşi yaptı.

Duymayan Kalmasın programının haberine göre öğrenciler Türkiye'nin en zengin ailelerinden Sabancı'ların veliahtı Hacı Savancı'dan ayrılan Özge Ulusoy'a yüklendi. Söyleşide "Parasız yaşar mısınız?" sorusuna "Yaşardım tabii ki, benim sadece paraya ihtiyacım mı var!" diyen Özge Ulusoy'a bir öğrenci "Peki o zaman neden bütün mankenlerin zengin iş adamlarıyla olduğunu açıklar mısınız?" diye sordu. Gerilen Özge Ulusoy, "Niye bütün mankenler zengin iş adamlarıyla mı!.. Çağla (Şıkel) Emre Altuğ’la evliydi. Bir şey söyleyeceğim. Mankenler gidip fakirle mi çıksınlar yani, anlamadım" diye tepki verdi. Bunun üzerine öğrenci "Niye sınıf farkı mı var?" cevabını verince güzel manken şöyle konuştu:

"Sen kız arkadaşı bulurken kendine onun da bir mesleği olsun, onun da ekmeğini elinden tutsun istemeyecek misin? Ha! Benim paraya ihtiyacım var gibi mi duruyor sence? Hiçbir zaman olmadı çok şükür. Allah kimseyi muhtaç etmesin."

AŞKI ANLATAN İLK KELİME "GÜVEN"

Kalbinin boş olduğunu da belirten Özge Ulusoy, söyleşi sırasında "Aşk gelecek diye ümit ediyorum yüce rabbimden... Aşkı üç kelimeyle tanımlarsam, eeee durun güven, yoksa aşk olmuyor herhalde ve ikinci sırada huzur..." şeklinde konuştu. Ünlü mankenin ilk sıraya güveni koyması son ilişkisinde ihanete uğradığı iddialarını yeniden akıllara getirdi.

HACI'NIN TAKTIĞI LAKABI SİLDİ, ADINI DA ANMADI

Özge Ulusoy'a bir öğrenci evlilik teklifi etti ve Hacı Sabancı'nın kendisine taktığı "Çibekop" lakabını hatırlatarak 'Öğrencilik hayatınızda bir lakabınız var mıydı? Çünkü Hacı (Sabancı) bey fotoğrafınıza çinekop yazmıştı. O yüzden soruyorum. İkinci sorum da benimle evlenir misiniz?" dedi. Bu sorulara Özge Ulusoy'un yanıtı şu oldu:

"Çok yakışıklısın maşallah. Allah sahibine bağışlasın. Sosyal medyadan bu ara günde 5 – 6 tane ortalama evlilik teklifi alıyorum. Tabii ki yeni bir süreçten çıktığım için tahminen... Onun için biraz zaman var. daha çok yeni her şey... Çok teşekkür ederim. Onun dışında ‘Uzun fıstık’tı benim lakabım... O ‘çinekop’ tamamen onun (Hacı Sabancı) esprisiydi. Benim lakabım uzun fıstık... Çinekop yok."

19/05/2017 11:57
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Özge ulusoy, hacı sabancı, Lefke Avrupa Üniversitesi
MANŞETLER

HK MAGAZİN

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.