Özgürgün: Hükümet sorun çözmeye odaklanacak...

ads ads ads ads
03/05/2016

ads
Özgürgün: Hükümet sorun çözmeye odaklanacak...

Başbakan Hüseyin Özgürgün, Baki Aygün başkanlığındaki KKTC Karadeniz Kültür Derneği Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

Aygün, kabulde yaptığı konuşmada, Kıbrıs’ın faaliyet olarak en aktif derneklerinden biri olarak yeni hükümete hayırlı olsun dileklerini iletmek, aynı zamanda bazı konulardaki görüşlerini hükümete iletmek istediklerini ifade etti.

Aygün, “Yurttaşlık Yasa Tasarısı”, “Seçim ve Halkoylaması Yasası”, “İskân Yasası” ve “Trabzon uçuşları” konularında görüşlerini Başbakan Özgürgün’e ileteceklerini kaydetti.

Başbakan Hüseyin Özgürgün de, derneklerin çalışmalarına önem verdiklerini ve Başbakanlık olarak belli politikalara katkı alabileceklerini ifade etti.

İşbirliği içerisinde sorunların çözümüne hazır olduklarını dile getiren Özgürgün, kendisine iletilen konularla ilgili talimatları vereceğini, hükümetin yeni olmasına rağmen kısa sürede sorun çözmeye odaklanacaklarını belirtti.

İlk günlerdeki bu tip ziyaretlerin önemine işaret eden Özgürgün, işbirliği içinde yol almak üzere sık sık bir araya geleceklerini söyledi. 

03/05/2016 15:55
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: hüseyin özgürgün, haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.