Pedro Almodovar'dan Yeni Film: Silencio

ads ads ads ads
06/01/2015

ads
Pedro Almodovar'dan Yeni Film: Silencio

Kadınların dünyasını konu aldığı filmleriyle tanınan Oscar’lı yönetmen Pedro Almadovar, Financial Times gazetesine verdiği röportajında, üzerinde çalıştığı yeni filmi hakkında ipuçları verdi.

Almadovar, başta 1995’te çektiği The Flower of My Secret, Oscar’lı aktris Penelope Cruz’un başrolünde yer aldığıVolver/ Dönüş ve kendisine En İyi Dilde Yabancı Oscar’ını getiren, All About My Mother/ Annem Hakkında Her Şey gibi kadın öykülerine devam ettiğini ve yeni filminin adının Silencio/ Sessizlik olacağını açıkladı. İspanyol yönetmen, “ Şu an, beni çok heyecanlandıran, çarpıcı ve yıkıcı bir kadın dramı hikâyesinin yaratım sürecindeyim” derken, “Sessizlilik bir kadının başına gelebilecek en korkunç şeyi resmediyor, bu dehşet verici şey karşısında verebileceği yegane tepkiyse sessiz kalmak, işte film adını buradan alıyor” dedi.

SEÇECEĞİM KADIN DÜNYAYA AÇILACAK

Oyuncu kadrosu henüz belli olmayan yapım için Almadovar, kadın başrolün kim olduğuna karar vermediğini fakat seçilecek İspanyol kadın oyuncunun bu filmle bir dönüm noktası yaşayabileceğini kabul ettiğini anlattı. Ünlü yönetmen, “Bu film İspanyol bir aktrisin, dünyaya açılmasını sağlayacak bir film niteliğinde olacak, fakat henüz bir isimde karar kılmış değilim” dedi. Almadovar Nisan ayında çekimlerine başlayacağı filmin tamamının İspanya’da çekileceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Variety 

06/01/2015 14:48
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Pedro Almodovar
MANŞETLER

HK SİNEMA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.