Pete Burns hayatını kaybetti

ads ads ads ads
25/10/2016

ads
Pete Burns hayatını kaybetti





Son zamanlarda yaptırdığı estetik ameliyatlarla gündeme gelen ve bu ameliyatlara bağlı sağlık sorunları yaşayan 1980’lerin ünlü müzisyeni Pete Burns hayatını kaybetti.

ALBÜMDEN BEŞ GÜN ÖNCE ÖLDÜ



Hayatı boyunca 300’den fazla estetik operasyon geçiren 1980’li yılların ünlü müzisyenlerinden Pete Burns, yeni albümünün çıkmasına beş gün kala hayatını kaybetti.

ANİ KAP DURMASI



Dead or Alive adlı grubuyla birlikte fırtınalar estiren 57 yaşındaki Burns’ün ani kalp durması sebebiyle öldüğü açıklandı.

HERKES ÜZGÜN

Sanatçının menajeri tarafından yapılan açıklamada, Burns'ün ailesinin ve arkadaşlarının bu ani kayıp nedeniyle büyük üzüntü duyduğu da belirtildi.

1980'LERİN İKONLARINDAN

Yaptırdığı 300’den fazla estetik ameliyata bağlı sağlık sorunları yaşadığı bilinen Burns, kendisini üne kavuşturan Dead or Alive grubuyla birlikte 1980'lerin kültür ikonları arasında sayılıyordu.LİSTELERDE İLK SIRALARDAYDI

Grup, 1985 tarihli 'You Spin Me Round' adlı şarkıyla dönemin müzik listelerinde ilk sıralara yerleşti. Bu şarkı kısa bir süre önce yapılan anketlerde 1980'li yılların en iyi şarkısı seçilmişti.

FİZİĞİNİ DEĞİŞTİRDİ

Grubun eski popülerliğini yitirmesinden sonra Pete Burns fiziksel görüntüsüyle konuşulmaya başlandı.

"UMARIM TANRI BENİ TANIMAZ"

Burns, bir süre önce Chanel 5'te bir programa katılan Burns, "Bugüne kadar yüzümden estetik operasyon geçirdim. Umarım 80 yaşına gelip cennete gittiğimde Tanrı beni tanımaz" açıklamasını yaptı.

"DAHA GÜZEL GÖRÜNMELİYDİM"

20 yıldan fazla bir zaman önce dış görünüşüyle ilgili takıntılı hale geldiğini anlatan Burns, ‘You Spin Me Round’ adlı albümüyle listeleri kasıp kavurduğu dönemde estetik bağımlılığının başladığını belirtti. Burns, "Daha güzel görünmem gerektiğini düşünüyordum" diye konuştu.

"BURNUM KIRILDI"

O dönemde burnunu kırıldığını anlatan Burns "Bu yüzden burnum bir yana doğru eğrilmişti" dedi.

KAMERA BASKISI

20'li yaşlarındayken kendine güveninin tam olmadığını anlatan Burns sürekli kamera karşısında olmanın da psikolojik bir baskı unsuru yarattığını söyledi.

"BİR ŞEYLER YAPMALIYDIM"

Burns, "Fotoğrafçılar burnumun eğriliği görülmesin diye başımı diğer yana çevirmemi istiyorlardı. Ben de o sıralarda 'bu durum için bir şeyler yapacağım' diye düşündüm" şeklinde klonuştu.

GÖZ BANDI KULLANDI

Pete Burns burun ameliyatı sonrası narkozun etkisinden çıktığında çok fazla kan kaybetmişti, üstelik burnu yine iyi görünmüyordu. Bu yüzden o dönemde burnunun kötü görünen yanını kapatmak için bir göz bandı kullandı.



ESTETİK HASARLARI OLDU



Pete Burns son dönemde geçirdiği estetik operasyonların yarattığı hasarları düzeltmeye çalışıyordu.





ALBÜM 28 EKİM'DE ÇIKIYOR



Burns’ün ölümü, müzik grubunun yeni tamamladığı ‘Sophisticated Boom Box MMXVI’ albümünü 28 Ekim’de çıkaracağını duyurmasından hemen önce gerçekleşti. 

25/10/2016 11:40
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Pete Burns
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.