PGM'de Damat Krizi

ads ads ads ads
30/09/2014

ads
PGM'de Damat Krizi

Polis Genel Müdürü vekili Pervin Gürler’in damadı Aykut Arcan piyasayı 1.5 milyon TL dolandırdığı iddiası ile aranıyor. Damat Arcan’ın Pervin Gürler’in ismini de kullandığı iddia edildi.

Mağusa büyük bir dolandırıcılık iddiası ile çalkalanıyor. Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler’in damadı konfeksiyon mağzası sahibi Aykut Arcan’ın galeri sahipleri ile birlikte bölgedeki birçok vatandaşa karşılıksız çekler vererek yurt dışına gittiği idda edildi. Çeklerin 1.5 milyon TL olduğu konuşuluyor.

ORTAK HESAP’TAN 530 BİN TL

Arcan’ın eşi Revin Gürler ile ortak hesabında 530 bin TL değerinde karşılıksız çek yazdığı be çeklerin bazılarının mühürlendiği elde edilen bilgiler arasında.

25 EKİM'DE ÇIKIŞ YAPTI

25 Ekim’de istanbul’a gitmek üzere Kuzey Kıbrıs’tan çıkış yaptığı öğrenilen Aykut Arcan ülkeye henüz dönmedi.

ARCAN KORUNUYOR İDDİASI

“Genel Müdür Vekili’nin damadı diye korunuyor” endişesine kapılan alacaklılar ise Başbakan Özkan Yorgancıoğlu’ndan yardım istedi.

GKK Takip’te

Başbakan Yorgancıoğlu, konu ile ilgili Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral İlyas Bozkurt ile görüştü. Bozkurt’un, Gürler’in ‘konu aydınlanana kadar” izne ayrılmasını talep eden Yorgancıoğlu’na “Konu bilgimizde süreci takip ediyoruz dediği öğrenildi.

GÜRLER’DEN AÇIKLAMA

Polis Genel Müdür Vekili Gürler avukatı aracılığı ile yaptığı açıklamada damadı Aykut Arcan’ın ticari faaliyetleri esnasında yapmış olduğu bu işlemlerle kendisinin veya kızının ilgisi olmadığını duydurdu. Açıklamada Gürler ve kızının “Arcan’ın bu şekilde piyasaya çek kesitiğini sonradan öğrendikleri” vurgulandı

Kaynak: Havadis ve Yenidüzen gazeteleri

 

30/09/2014 08:07
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: pervin gürler, damat
MANŞETLER

HK KIBRIS

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.