Pippa Middleton’dan sarayın yeni gelin adayına engelleme

ads ads ads ads
29/05/2017

ads
Pippa Middleton’dan sarayın yeni gelin adayına engelleme

Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın kardeşi Pippa Middleton’ın, Prens Harry’nin sevgilisi Meghan Markle’ı, kendisini gölgeye düşüreceği için düğününde istemediği iddia edildi.

Milyoner finans uzmanı James Matthews ile geçen hafta evlenen Pippa Middleton’ın, Meghan Markle’ı düğününde istemediği öne sürüldü.

  •  

    Bir süredir Prens Harry ile ilişki yaşayan ve kraliyet ailesinin yeni gelin adayı gözüyle bakılan ABD’li oyuncu Meghan Markle’ın “yüzük yoksa davet de yok” kuralı nedeniyle dışlandığı iddia edildi.

  •  

    Kate Middleton’ın kız kardeşi Pippa Middleton’ın, Meghan Markle tarafından gölgede bırakılmamayı garanti altına almak istediği belirtildi.

  •  

    Parti organizatörlerine, Meghan Markle’ın düğüne uzun ziyaretinin önüne geçilmesi söylendiği iddia edildi.

  •  

    Sunday Express’e konuşan bir kaynak, “Her şey dikkatle organize edildi. Meghan’ın, Pippa’nın özel gününde onun önüne geçmesine izin verilmedi. Çünkü fotoğrafçıların, yeni evli çift yerine ona odaklanacağı biliniyordu” dedi.

  •  

    Meghan Markle’ın Berkshire’daki St Mark's Kilisesi’ndeki düğüne katılmaması, sadece nikah sonrası akşam eğlencesinde görülmesi dikkat çekmişti.

  •  

    Bazı kaynakların verdiği bilgiye göre, Prens Harry ile Meghan Markle, eğlenceden erken ayrılarak Kensington Sarayı’na gitti.

29/05/2017 18:44
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Pippa Middleton, Haber, kıbrıs
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.