Pixee Fox'un son hali şaşırttı!

DAHA önce estetik ameliyat için Türkiye’ye de gelen İsveç asıllı model Pixee Fox, çizgi karaktere benzemek için bıçak altına yatmaya devam ediyor.

ads ads ads ads
19/09/2017

ads
Pixee Fox'un son hali şaşırttı!

Önceki gün İngiltere’de bir televizyon programına katılarak yeniden gündeme gelen Pixee Fox, altı kaburga kemiğinin alınması ve göz renginin değiştirilmesi gibi tehlikeli müdahalelerin de olduğu 200’den fazla estetik operasyon geçirmiş.

Kendisini ‘insan bilimi projesi’ olarak nitelendirilen 27 yaşındaki model, operasyonlara 500 bin sterlinden (2.35 milyon lira) fazla harcamış.

200den fazla estetik ameliyat geçiren model Pixee Foxun son hali görenleri şaşırtıyor

Pixee Fox, kendini güzellik sektöründe bir öncü olarak görüyor ve estetik cerrahiye katkıda bulunmak için bıçak altına yatmaktan çekinmediğini anlatıyor.

200den fazla estetik ameliyat geçiren model Pixee Foxun son hali görenleri şaşırtıyor

Fox, birçok kişinin cesaret edemeyeceği estetik müdahalelerinden çekinmeyen bir kişi. Şimdiye kadar altı kaburga kemiğini aldırmış. Kaşlarını kaldırtmış. Yağlarını aldırmış. Dört kez meme büyütme operasyonu için ameliyat olmuş.

Ve tehlikeli olduğu halde Hindistan’a gidip gözlerinin renklerini değiştirmek için ameliyat masasına yatmış. Bel kalınlığı 40 santim olan genç kadın şimdilerde bunu 38 santime düşürmenin yolunu arıyor.

19/09/2017 16:42
Bu habere tepkiniz:
Habersiz kalmamak için Telegram kanalımıza katılın
ad
ad
TAGS: Estetik, pixee fox, estetik ameliyat, kaburga kemiği, ameliyat, operasyon, estetik operasyon
MANŞETLER

HK DÜNYA

© 2024 Haber Kıbrıs Medya Danışmanlık ve Matbaacılık Ltd.